How to: seks met een ijsblokje

Geüpdatet op 19 Juli 2016 door ELLEFR
How to: seks met een ijsblokje

Het klinkt misschien als een tegenstelling, maar je partner afkoelen is de ideale manier om het heet te maken. Introduceer daarom het ijsblokje in de slaapkamer: het contrast tussen warm en koud zorgt ongetwijfeld voor positieve rillingen.

Hier alvast wat tips om seks met ijsblokjes tot een goed einde te brengen:

1/
#1. Begin met een kus

Couple preparing to kiss, close-up
Start met een licht gesmolten ijsblokje in je mond. Kus je partner en geef het heen en weer. Naarmate het ijsblokje kleiner wordt, raakt het verborgen in verschillende plaatsen. Aan je partner om het terug te vinden.

2/

#2. Speel met temperatuur

Ice On Fire

Verhoog of verlaag de seksuele spanning door met de temperatuur te spelen. Volg het ijsblokje daarom op met iets warms zoals glijmiddel of massage olie. Hou je het liever simpel? Volg het ijsblokje dan gewoon met je tong.

3/

#3. Vergeet de voeten niet

Woman lying on bed, low section

Geloof het of niet, de gebieden in je hersenen die aanrakingen aan de voeten verwerken, liggen vlak naast de zone die sensuele sensaties opvangt! Laat een ijsblokje daarom langzaam langs de zolen en de omtrek van de voeten lopen om de opwinding te versnellen.

4/

#4. Ga langs elk gevoelig plekje 

Mid section view of a naked woman touching her abdomen

Het lichaam heeft meer erogene zones dan je denkt! Laat het ijsblokje ook zeker langs de polsen, de binnenkant van de elleboog of achter de knieën komen. Het stimuleren van deze gevoelige plekken voelt zeer sensueel aan.

5/

#5. Orale seks

Woman with ice cube in mouth, close-up

Zuig voordat je aan de slag gaat aan een ijsblokje om het genot te vergroten. De koude van het ijsblokje tegen het warme lichaam van je partner zal geweldig aanvoelen.

6/

#6. Eindig met een ijsmassage

Woman giving back massage to her boyfriend on the bed

Beweeg het ijsblokje langzaam over de nek en rug van je partner voor de ultieme afkoeling en masseren maar!