How to: seks met een ijsblokje

Geüpdatet op 6 augustus 2019 door ELLE België
How to: seks met een ijsblokje

Het klinkt misschien als een contradictie, maar je partner afkoelen is net de ideale manier om het muy caliente te maken tussen de lakens. Introduceer daarom het ijsblokje in de slaapkamer: het contrast tussen warm en koud zorgt ongetwijfeld voor wel heel erg positieve rillingen.

We verklappen je alvast onze tried & tested tips om seks met ijsblokjes tot een goed einde te brengen:

#1 Begin met een kus

Start met een licht gesmolten ijsblokje in je mond. Kus je partner en geef het heen en weer. Naarmate het ijsblokje kleiner wordt, raakt het verborgen in verschillende plaatsen. Aan je partner om het terug te vinden.

#2 Speel met temperatuur

Verhoog of verlaag de seksuele spanning door met de temperatuur te spelen. Volg het ijsblokje daarom op met iets warms zoals glijmiddel of massageolie. Hou je het liever simpel? Volg het ijsblokje dan gewoon met je tong.

#3 Vergeet de voeten niet

Geloof het of niet, de gebieden in je hersenen die aanrakingen aan de voeten verwerken, liggen vlak naast de zone die sensuele sensaties opvangt! Laat een ijsblokje daarom langzaam langs de zolen en de omtrek van de voeten lopen om de opwinding te versnellen.

#4 Ga langs elk gevoelig plekje 

Het lichaam heeft meer erogene zones dan je denkt! Laat het ijsblokje ook zeker langs de polsen, de binnenkant van de elleboog of achter de knieën komen. Het stimuleren van deze gevoelige plekken voelt zeer sensueel aan.

#5 Orale seks

Zuig voordat je aan de slag gaat aan een ijsblokje om het genot te vergroten. De koude van het ijsblokje tegen het warme lichaam van je partner zal geweldig aanvoelen.

#6 Eindig met een ijsmassage

Beweeg het ijsblokje langzaam over de nek en rug van je partner voor de ultieme afkoeling en masseren maar!