Privé: Sexy time: Dit zijn de 15 erogene zones van je lover

Geüpdatet op 11 juni 2020 door Marie-Noëlle Vekemans en Maxine Detaellenaere
Privé: Sexy time: Dit zijn de 15 erogene zones van je lover

Zin om je allerliefste vanavond eens extra te verwennen? Wij verklappen je de 15 erogene zones die mannen gek maken van verlangen. Streel ze, kus ze, laat er je tong over glijden...

Uiteraard is het gebied tussen de benen z'n meest gevoelige zone, maar het kan ook geen kwaad om hem een beetje te laten wachten, de temperatuur langzaam op te drijven en je tijd te nemen. Test hoe lang hij zich kan inhouden en verken iedere erogene zone van zijn lichaam.

1/

De handen

De vingertoppen zijn erg gevoelig. Streel ze, bijt ze of lik ze... in bed maar ook in de auto, in de bioscoop... kortom wanneer je zin hebt om aan te geven dat je graag zo snel mogelijk naar huis wil.

De binnenkant van de knieën

De erg dunne huid aan de binnenkant van de knieën is een zone die mensen vaak overslaan, maar die nochtans erg gevoelig is. Laat er je vingers heel licht over glijden.

De tepels

Sommigen zijn er dol op en anderen krijgen er de kriebels van, dus test voorzichtig of hij dit leuk vindt. Gebruik je vingers, lippen en tong om zijn tepels te stimuleren.

De oren

Bijten in zijn oorlelletjes is een klassieker. Maar vergeet ook de rest van het oor niet. Zorgt bij de liefhebbers gegarandeerd voor rillingen van plezier.

De testikels en de penis

Hier hoeven we uiteraard geen tekeningetje bij te maken. Hou je ook niet in om de testikels van je lief de nodige aandacht te geven door ze te strelen, massseren of te likken. Laat hem je leiden. Tip: deze zone is supersensitief, wees dus niet te hardhandig.

2/

De onderbuik

Exact 5 cm onder de navel. Teken kringetjes of achten met je vingers of je tong en zie wat er gebeurt...

De hals

Wie verliest er niet de controle wanneer je liefste je in je hals kust? Verken ook eens de lijn die loopt van de onderkant van zijn kin tot zijn adamsappel. Plaats je lippen er zachtjes op - anders kan hij in een hoestbui schieten - en hoor hoe hij spint van plezier.

Het sleutelbeen

Streel zachtjes zijn sleutelbeen en het putje ertussen met je vingers of laat er je lippen zachtjes over gaan. Daarna kan je langzaam verdergaan naar zuidelijker regionen.

De holte aan de liezen

Wanneer je hem plaagt door in de buurt van zijn geslacht te komen, maar er net niet aan te raken, krijg je je hem helemaal gek. Dus blijf hangen bij zijn liezen en de binnenkant van zijn dijen. Kom er dichter bij en ga er weer verder van weg met je handen of je mond. Hij smelt als was in je handen.

Net onder de billen

Je richten op de billen is sowieso een goed idee, maar vergeet ook niet het gedeelte eronder. Streel of masseer de 10 cm onder de plooi van de billen. En vraag hem zeker hetzelfde te doen bij jou.

3/

De polsen

Om specifiek te zijn, er net onder waar de huid zacht en gevoelig is. Teken figuren, letters, ondeugende woorden...

De binnenkant van de armen

Alles hangt af van de omstandigheden, want dit gebied kan mensen die er gevoelig aan zijn ook in een minutenlange lachbui doen schieten. Maar geloof ons, kijk hem diep in de ogen in je sexy nachtkleedje, en glijd je vingers over de binnenkant van zijn arm naar beneden. Zijn lach zal snel omslaan in een heel ander gevoel...

Tussen zijn schouderbladen

Ga op hem zitten en masseer hem, eerst zachtjes maar daarna met je volle hand. Laat hem voelen hoe je de druk opdrijft.

De onderkant van de rug

De zone waar de rug overgaat in de billen is een erg interessant gebied. Alleen al visueel is het voor jou een mooi zicht, maar hou je niet in om hem daar te kussen of zachtjes te bijten. Hij zal zich maar al te snel willen omdraaien...