Dit is ’s werelds eerste masturbatie douchekop

Geüpdatet op 19 juni 2023 door Noemie Dell'aira en ELLE België
Dit is ’s werelds eerste masturbatie douchekop Womanizer

Womanizer brengt samen met Hansgrohe, fabrikant van hoogwaardige badkamerproducten, een revolutie teweeg in je douche-ervaring met de allereerste douchekop die speciaal ontworpen is voor masturbatie.

We hebben er lang op gewacht en onze wens wordt nu eindelijk in vervulling gebracht! Womanizer, het toonaangevende internationale merk dat zich richt op seksueel genot, en Hansgrohe hebben de handen in elkaar geslaan om Womanizer Wave te introduceren, een revolutionaire douchekop speciaal ontworpen voor masturbatie. Deze innovatieve samenwerking doorbreekt taboes door masturbatie in alledaagse voorwerpen te verwerken en biedt je ongekend genot onder de douche.

Na een grondige marktanalyse, stelde Womanizer vast dat er een gebrek was aan dit soort producten. Uit hun onderzoek bleek dat veel vrouwen hun seksualiteit ontdekken door te masturberen onder de douche. 60% van de vrouwen experimenteerde al eens op deze manier.

Womanizer Wave, een geoptimaliseerde masturbatie-ervaring

3 jaar ontwikkeling, 2 prototypes, 9 onderzoeksprojecten, 60 interviews, 100 geteste monsters en 4000 reacties op vragenlijsten. Meer was niet nodig om dit project tot leven te brengen. De samenwerking combineert Hansgrohe's expertise in elegante en precieze techniek met Womanizer's baanbrekende innovatie. Samen hadden ze 1 doel voor ogen: een douchekop creëren die zorgt voor seksueel genot. De Womanizer Wave biedt een veel intensere stimulatie dan een normale douchekop. Gebruikers gaven aan dat de sensaties 94% aangenamer, 88% opwindender en 86% beter waren om de clitoris te stimuleren.

masturbatie douchekop
Womanizer

"Womanizer Wave is een belangrijke stap vooruit in het destigmatiseren van masturbatie, omdat het deze gezonde seksuele handeling normaliseert en integreert in ons dagelijks leven. Door gebruik te maken van waterkracht, kan je nu genieten van een totaal meeslepende en bevredigende persoonlijke plezierervaring in de privacy van je eigen douche. De samenwerking tussen Womanizer en Hansgrohe bewijst dat er potentieel zit in innovatief denken en creatieve oplossingen zoeken op het gebied van seksueel welzijn", zegt Elisabeth Neumann, Womanizer's hoofd gebruikersonderzoek en seksuologe.

De drie verschillende soorten jets (PleasureJet, PleasureWhirl, PowderRain) zorgen ervoor dat je plezier op meerdere manieren beleeft. Daarnaast is de douchekop ook ontwikkeld om je goed te kunnen wassen en hem dus te gebruiken voor zijn basisfunctie. Het beste hieraan? De Womanizer Wave's EcoSmart technologie gebruikt 60% minder water dan traditionele producten. De tijd dat we onder de douche stonden te zingen is alvast voorbij!

De Womanizer Wave is vanaf 5 juni verkrijgbaar in drie kleuren (chroom, zwart of wit) op womanizer.com voor €129.