5 ideale plekjes voor seks in openlucht

Geüpdatet op 2 augustus 2023 door Marthe De Mooter en ELLE België
5 ideale plekjes voor seks in openlucht ©Pexels

Bij warme temperaturen is je slaapkamer niet altijd de ideale plek voor een intiem moment. Verleg je grenzen en kies voor een van deze plekjes voor seks in de openlucht.

Een warme kamer en dikke lakens kunnen de sfeer tussen jou en je partner snel laten bekoelen in de zomer. Al baden in het zweet voor de seks is dan ook allesbehalve aangenaam. Kies daarom voor een plekje in de openlucht. Het fris briesje zal je verkoelen en de setting zal je misschien nieuwe dingen laten ontdekken.

1. Je tuin

Je tuin is een ideale plek voor seks in openlucht. Je bent nog steeds in de vertrouwde omgeving van thuis, maar zit niet vast in de beklemmende warmte van binnenshuis. Leg een deken op het gras en plaats wat kaarsen, en alles staat klaar voor een onvergetelijke nacht. Kunnen de buren binnenkijken in je tuin? Zet dan een tentje op en kampeer in je eigen tuin. Enkele lampionnen en kussens creëren de perfecte sfeer.

2. Bos

Geen koeler plekje in de zomer dan een schaduwrijk bos. Je bent er misschien al gaan wandelen om aan de hitte te ontsnappen, maar het is ook een goede plek voor seks in openlucht. De bomen bieden namelijk niet alleen schaduw, ze zorgen ook voor voldoende privacy. Kies een afgelegen plekje of een volgroeide boom om ongestoord te genieten van elkaar.

seks in bos

3. Veld

Woon je op het platteland of ben je daar op uitstap, dan is een veld een perfect plekje voor een intiem moment. Kies voor een veld waar de gewassen al vrij hoog staan. Zo bieden ze je schaduw en zorgen ze dat je niet zichtbaar bent voor eventuele voorbijgangers. Hou er wel rekening mee dat de droge aarde je kleren waarschijnlijk wat vuil zal maken. Zorg dus voor aangepaste kledij of kies een standje waarbij je de grond zoveel mogelijk vermijdt. Je kan natuurlijk ook een deken of sjaal voorzien.

4. Zwembad

Hét perfecte zomerplekje voor seks in openlucht is uiteraard een zwembad. Het water koelt je lichaam af  en maakt je tegelijk gewichtloos. Ideaal om enkele nieuwe posities te testen die uit het water te moeilijk zijn. Kies voor een nachtelijke duik voor een romantische sfeer en meer privacy.

seks openlucht

5. Auto

Seks in de auto bij warme temperaturen is allesbehalve aan te raden (tenzij de airco de hele tijd op staat). Toch kan je auto het ideale plekje zijn voor seks in openlucht, ook in de zomer. Rij naar een afgelegen plekje en gebruik je motorkap als steun. Zorg er wel voor dat die niet te heet is van een hele dag in de volle zon te staan. Heb je een cabrio of een auto met een ruitje in het dak? Dan kan je gewoon in je auto blijven, terwijl het open dak voor voldoende afkoeling zorgt.

LEES OOK: De 10 beste seksstandjes tijdens een hittegolf