7 spetterende seksstandjes onder water

Geüpdatet op 8 juni 2023 door ELLE België
7 spetterende seksstandjes onder water Unsplash

Nachtelijke zwempartijen staan traditiegetrouw op het to do-lijstje in de zomer. Wij maakten een pittige selectie van leuke seksstandjes om je zwoele wateravonturen tot een succes te maken!

Wie zei dat water en vuur niet samen kunnen gaan? Ontdek een zee van mogelijke seksuele avonturen... onderwater. Neem een diepe duik in de perfecte posities en bereid je voor op een sexy splash.

leuke seksstandjes water1

Hij wordt niet alleen geil van de opwaartse bewegingen van je lichaam, maar prikkelt daarbovenop ook je vagina en clitoris. Goed voor dubbel zoveel orgastisch plezier!

leuke seksstandjes water2

Profiteer van het drijfvermogen van je lichaam in het water en probeer dit lekkere standje uit. Pluspunt: Eens hij je penetreert, heeft hij zijn handen vrij en kan hij je lichaam van wat extra liefde voorzien. Pret verzekerd!

leuke seksstandjes water3

Oefening baart kunst, maar eens je het onder de knie hebt zorgt deze positie voor kippenvel!

leuke seksstandjes water4

Laat alle remmen los en laat je verrassen door je partner. De afwisseling van korte en lange stoten winden je nog meer op. En omdat je niet kan zien wat zijn volgende stap zal zijn, maakt het de vrijpartij nog spannender!

leuke seksstandjes water6

Een vluggertje? Wedden dat er een nieuwe wereld voor je opengaat in de jacuzzi als je dit uitprobeert?!

leuke seksstandjes water7

Na een dagje bootje varen, wordt het tijd voor intieme seks om de dag af te sluiten. Neem de tijd om van elkaar te genieten en ontdek nieuwe plekjes van elkaars lichaam, terwijl de zijwaartse bewegingen van de boot je goesting nog meer doen toenemen!

leuke seksstandjes water8

Deze positie vereist een tikkeltje extra kracht. Bovendien draag je alle controle over aan hem. Maar, het is het zeker en vast waard. Zwieren met die benen!