5 filmische seksstandjes die zwaar overrated zijn

Gepubliceerd op 5 maart 2018 door Maxine Detaellenaere
5 filmische seksstandjes die zwaar overrated zijn

Herinner je je nog toen je kennis over seks zich beperkte tot romantische komedies? En de genadeloze realiteit toen je zelf vol enthousiasme aan de slag ging? Dit zijn vijf sexy standjes uit de films en hoe ze er in werkelijkheid aan toegaan + tips om er toch het beste van te maken.

 

Doucheseks

Je kent het wel, de hoofdpersonages in een doorsnee romcom gaan zo te keer in de badkamer dat de glazen douchewand begint aan te dampen. Lijkt ongelofelijk sexy, tot je het zelf probeert. Door de glibberige ondergrond is de kans reëel dat je uitglijdt en valt. Bovendien kan je maar half zien wat je doet door het stromende water dat je constant in je gezicht krijgt. Of je bent juist degene die niet onder de douchekop staat, waardoor je na 30 seconden staat te bevriezen.

Tip: Investeer in een antislipmat en een regendouchekop

5 filmische seksstandjes die zwaar overrated zijn - 1

 

1/

Strandseks

Niets romantischer dan passionele seks tijdens een zwoele zonsondergang op een afgelegen, exotisch strand in het paradijs. Tot je het zelf probeert en blijkt dat het zand je huid openschuurt en werkelijk op alle plaatsen kruipt waar je echt geen zand wil. Bovendien ben je nooit helemaal op je gemak, want zie dat er nu toch plots een verdwaalde wandelaar opduikt.

Tip: Neem sowieso een 2 strandlakens mee, ééntje om op te liggen en ééntje om de actie wat aan het oog te onttrekken.

5 filmische seksstandjes die zwaar overrated zijn - 2

2/

Tegen de muur

Jullie willen al de hele avond de kleren van elkaars lijf scheuren en éénmaal thuis drukt hij je ruig tegen de muur. Hij tilt je op en je slaat je benen rond zijn middel en dan... begint hij door zijn knieën te zakken omdat je nu eenmaal niet uit lucht bestaat. Je glijdt uit zijn handen, waardoor hij je telkens moet verpakken. Bovendien kan je als vrouw ook allesbehalve gemakkelijk bewegen in deze positie.

Tip: Zit op een dressoir of kast die tegen de muur staat.

5 filmische seksstandjes die zwaar overrated zijn - 3

3/

69

Ah, het ideale standje, want zo verwennen jullie elkaar simultaan... think again. Meestal ben je zo gefocust op je partner - want iemand oraal bevredigen wanneer je omgekeerd boven hem hangt - dat je eigen plezier je volledig ontgaat.

Tip: Wees geduldig en doe het gewoon beurtelings.

5 filmische seksstandjes die zwaar overrated zijn - 4

4/

De Spiderman-move

Wow. Dat was onze reactie toen we Peter Parker a.ka. Spiderman Kirsten Dunst - en later Seth en Summer in The O.C. -  zagen kussen, terwijl hij omgekeerd aan een draad hing. En natuurlijk fantaseerden we dat ons lief ons ook eens zo zou verrassen. Maar geloof ons, dit proberen is puur Youtube-bloopers materiaal.

Tip: Just. Don't.

Wil je weten wat er juist wel een favoriet is bij het andere geslacht? Dit zijn de vijf beste standjes volgens je lief. Nu nog een sexy lingeriesetje en je bent helemaal klaar voor een stomende nacht.

5 filmische seksstandjes die zwaar overrated zijn - 5