De 5 beste standjes volgens je lief

Gepubliceerd op 27 oktober 2017 door ELLE België
De 5 beste standjes volgens je lief

Hete nachten gegarandeerd!

Met de steeds langer wordende nachten, heb je tijd in overvloed om dicht bij elkaar te kruipen en elkaar eens lekker goed op te warmen. Wil je vanavond je vriend extra goed verwennen? Probeer dan zeker zijn favoriete standjes:

#1 Woman on top 

beste standjes lief seks

Niets leuker voor een man dan bijna niets te hoeven doen en bovendien te genieten van het prachtig uitzicht op je opwippende borsten. Bovendien is dit standje ook ideaal om zelf een een orgasme te krijgen, een echte win-win dus.

1/

#2 Op z’n hondjes

beste standjes lief seks

De ultieme favoriet onder mannen. Hij heeft volledige controle en de oerman in hem kan helemaal losgaan. Daarnaast heeft hij zijn handen vrij om je borsten of billen eens goed vast te pakken.

2/

#3 Keukentafel

beste standjes lief seks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is een cliché met reden. Niets spannender dan seks op een andere locatie dan de slaapkamer. Je kan de keukentafel daarenboven op verschillende manieren gebruiken. Leun voorover op de tafel voor een staande variatie van doggy style, of ga op de tafel liggen met je benen op zijn schouders.

3/

#4 De lap dance

beste standjes lief seks

Laat hem op een stoel zitten en vlij je neer op zijn schoot, met je gezicht naar zijn gezicht. Hij kan zich amuseren door je borsten vast te pakken, terwijl jij de controle hebt en het ritme kiest.

4/

#5 De vlinder

beste standjes lief seks

Bij deze positie ga je achterover liggen op het bed, met je voeten op de grond. Je lief gaat op zijn knieën zitten tussen je benen in. In dit standje kan hij praktisch iedere cm van je lichaam bewonderen, wat een gigantische turn-on is voor je allerliefste.

LEES OOK: 7 redenen waarom ochtendseks goed voor je is