#ikkoopbelgisch: de mooiste Belgische beautycadeaus voor onder de kerstboom

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Laure Vandendaele
#ikkoopbelgisch: de mooiste Belgische beautycadeaus voor onder de kerstboom

Soms hoef je het niet te ver te zoeken. Waarom geef je geen cadeautje van Belgische bodem. Ook het gebied van beauty heeft ons land steeds meer te bieden. Van state-of-the-art huidverzorging over parfum tot de hipste nagellakjes, met deze geschenkjes maak je je getrokken lootje ongetwijfeld blij.

Trouwe lezers van ELLE.be hebben ongetwijfeld al gemerkt hebben dat we ons best doen om jullie zoveel mogelijk cadeau-inspiratie te geven. Wie nog op zoek is naar een geschikt beautycadeau is hier alvast aan het juiste adres. We verzamelden voor jullie al de mooiste glittermake-up voor de feesten, leuke beautygeschenkjes onder de 10 euro en parfums waar je zelfs de meest kritische neus blij mee maakt.

Zoek je nog een geschenk in het luxe segment? Droom dan even weg bij deze 24 luxueuze beautycadeaus. Uiteraard mag ook dit jaar onze shopping met de allermooiste make-uppaletten uit de kerstcollecties niet ontbreken.

100% Belgisch

Bij ELLE België hebben we uiteraard ook een grote voorliefde voor Belgische merken. Omdat ons kleine landje ook op gebied van beauty steeds meer te bieden heeft, selecteerden we voor jullie 18 op en top Belgische mooimakers. Van mooie make-uppaletten tot de beste droogolie die je ooit zal voelen, deze cadeaus vinden wij alvast graag terug onder onze kerstboom.

LEES OOK: 16 Belgische beautymerken die je moet kennen