ELLE’s ultieme glittermake-up shopping

Geüpdatet op 19 november 2019 door Laure Vandendaele
ELLE’s ultieme glittermake-up shopping

Feestmake-up zonder glitter is zoals Kerstmis zonder opgetuigde boom, Home Alone of Mariah Carey. Het kan niet. Daarom verzamelden we voor jullie tussen de nieuwe lanceringen de mooiste glittermake-up. En geloof ons, je zal niet moeten onderdoen voor je kerstboom. 

Sommigen noemen deze periode wel eens de mooiste van het jaar, het is daarom ook geen verrassing dat heel wat cosmeticamerken hun mooiste lanceringen tot nu bewaren. Van poepchique highlighters (we hebben het over jou Chanel) tot speelse lipglossjes feestelijke glittereyeliners en sprakly oogschaduw: de parfumerie schittert meer dan ooit tevoren. En ook de parfumafdeling doet vrolijk mee. Zo kreeg het iconische flesje met bloemendop van Marc Jacobs Daisy een glamoureuze make-over met Swarovski steentjes. Ook de Bonbon strik van Viktor & Rolf oogt glamoureuzer dan ooit tevoren.

Nog op zoek naar make-upinspiratie? Bekijk hier de tutorial met feestelijke stickertjes.

SHOPPING

Leuk om te geven en fantastisch om te krijgen. Laat je innerlijke sparkle princess de vrije loop en onthou: meer is tijdens de laatste dagen van het jaar echt wel meer! Ontdek hier snel onze glitterfavorieten voor ieders budget.