De 6 favorieten van influencer Nanja Massy

Geüpdatet op 26 februari 2018 door ELLE België
De 6 favorieten van influencer Nanja Massy

Make-up artieste en influencer Nanja Massy houdt van winkelen en vindt steeds alles wat ze nodig heeft bij Juttu.

Shoppen voor zichzelf én anderen doet make-up artieste en influencer Nanja Massy het liefst bij Juttu.  "In deze hedendaagse conceptstore vind je alles onder één dak, van interieur spullen, fashion en beauty producten tot zelfs planten! De verscheidenheid aan merken, ook van eigen bodem, is enorme."

De zes favorieten van Nanja om te geven... én om te krijgen !

Alle producten zijn verkrijgbaar in de Juttu winkels in Antwerpen, Brugge en Roeselare of op www.juttu.be

1/

Lip Butter van Korres

Korres
Lip Butter van Korres, 10,50€

“Ook in het najaar is het belangrijk om je lippen goed te verzorgen en voldoende te hydrateren. Deze lippenbalsem van Korres maakt je lippen minder droog, voorkomt velletjes en is een ideale basis voor je lippenstift. Tip: mooie, in een felle kleur gestifte lippen zijn de beste manier om de aandacht van eventuele walletjes af te leiden. Korres is een Grieks merk en spreekt me gezien mijn Griekse roots zeker aan!”

2/

Droge olie van Cîme

Cîme
Droge Olie van Cîme, 24,50 €

“Mag zeker niet ontbreken: een multifunctionele olie voor het volledige lichaam en haar. Ik gebruik de verzorgende olie zelfs in mijn bad en ben dol op het heerlijke parfum. Houdt je vel het hele jaar door zacht. ”

 

3/

Kommetjes van HK Living

HKLiving
Kommetjes van HK Living, 39,95€

“Ik ben helemaal verliefd op deze keramische kommetjes in seventies stijl. Perfect voor als je een etentje geeft of een hippe bowl uit het ‘Kom in Balans’ kookboek serveert.”

4/

Granola van La Favo

LaFavo
Granola van La Favo, 14,15€

“Er gaat geen dag voorbij waarop ik geen granola eet. Soms als ontbijt met yoghurt en fruit maar evengoed als gezond tussendoortje. Minstens even lekker! Ook leuk: deze granola is gemaakt op basis van superfood quinoa.”

5/

Kom in Balans

Kookboek
"Kom In Balans", 19,95€

“Ik probeer regelmatig te koken maar ben ik zeker geen keukenprinses. Dit boek staat dan ook vol inspiratie voor snelle, eenvoudige en gezonde recepten. Alle gerechten worden in een kommetje geserveerd, de foodtrend van het moment.”

6/

Lange jurk van Julia June

JuliaJune
Lange jurk van Julia June, 289€

“Deze lange jurk van Julia June is comfortabel én chique. In combinatie met sneakers perfect om in te gaan werken, draag je er liever pumps onder is het de perfecte outfit om iets te gaan drinken. Iedere vrouw moet een zwarte jurk in haar kast hebben hangen, en dat hoeft zeker niet altijd een sexy of kort exemplaar te zijn. Bovendien is deze maxi-jurk van een Belgisch label, en dat is voor mij zeker een pluspunt.”

Alle producten zijn verkrijgbaar in de Juttu winkels in Antwerpen, Brugge en Roeselare of op www.juttu.be