GETEST: Sorcière Schoonheidsritueel van Delbôve

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
GETEST: Sorcière Schoonheidsritueel van Delbôve

schoonheidsritueel

Hekserij in de badkamer! ELLE.be testte het Sorcière Schoonheidsritueel van het Belgische Delbôve.

Ken je Delbôve nog niet? Lees dan hier alles over het Belgische merk met een rijke geschiedenis.

We houden van snel en praktisch, ook wanneer we onze make-up verwijderen. In tijden waarin alles snel snel moet gaan, klinkt een uitgebreid reinigingsritueel dan ook niet erg aantrekkelijk. Iedereen die wel eens met mascara en lippenstift in de weer is, weet hoe vervelend het kan zijn om na een lange dag nog richting badkamer te slenteren en je gezicht schoon te poetsen. En toch duiken we elke avond nog even de badkamer in om ons niet schuldig te maken aan die ultieme beauty faux pas (met make-up op gaan slapen, du-uh). ‘Je zal het zien, het Sorcière Schoonheidsritueel werkt verslavend’, zei de mevrouw die ons met een de Eau en Crème Sorcière naar huis stuurde. Heeft ze gelijk gekregen?

WAT IS HET: De Eau en Crème Sorcière zijn de sterproducten van het Delbôve-gamma, samen vormen ze het Sorcière Schoonheidsritueel. Hun actieve bestanddelen gaan elkaar onderling versterken waardoor de huid herstelt en opnieuw natuurlijk wijze in evenwicht gebracht wordt.

HOE WERKT HET: Het schoonheidsritueel gebeurt in verschillende stappen. Eerst verstuif je de Eau Sorcière over je gezicht, eventuele make-up hoef je niet te verwijderen. Daarna vermeng je een nootje Crème Sorcière met een paar pompjes van het heksenwater op je hand. De twee producten vormen samen een vloeibare crème die je in kleine circelvormige bewegingen over het gezicht, de hals en de borst masseert. Voeg een kleine hoeveelheid lauw water toe om de emulsie nog vloeibaarder te maken.
Verwijder de crème met een vochtig watje, al dan niet besprenkeld met een beetje Eau Sorcière.
Nadat je het gelaat hebt schoongeveegd, verstuif je nog een laatste keer het Eau Socière over je gezicht. Om af te sluiten masseer je een kleine hoeveelheid van de crème in de huid.

RESULTAAT: Het reinigingsritueel neemt de eerste keren best wat tijd in beslag maar al snel gaat alles vlot en als vanzelf. De geuren en masserende bewegingen werken ontspannend, ideaal zo net voor je tussen de lakens kruipt. Omdat het ritueel de huid grondig reinigt en de actieve bestanddelen de huid op natuurlijke wijze versterken, voelt die na enkele weken goed gehydrateerd aan. De exfoliërerende werking laat de huid glanzend achter.
Hoewel ik nooit had gedacht dat ik mijn make-up avond na avond op deze manier zou verwijderen, ben ik na enkele weken verslaafd. Ik kijk er zelfs naar uit om mijn gezicht te reinigen en mijn huid elke avond in de watten te leggen. Als ik ’s ochtends niet te laat uit mijn bed rol, krijgt mijn vermoeide gezicht ook voor ik uit werken ga de royal treatment.

BRAND WE LOVE: Delbôve

WAAR TE KOOP: De Crème (€ 68,00) en  Eau Sorcière ( € 42,00) zijn de koop in de Sorcière-boetiek in Elsene of via www.delbove-cosmetics.com