25 X cadeautjes voor rasechte beautylovers onder de 10 euro

Geüpdatet op 13 december 2017 door Laure Vandendaele
25 X cadeautjes voor rasechte beautylovers onder de 10 euro

Leuke cadeautjes hoeven niet altijd stukken van mensen te kosten. Speciaal voor de Secret Santa's on a budget selecteerden wij 25 cadeautjes die het hartje van iedere  beautylover sneller laat slaan. Graag gedaan!

Allemaal goed en wel, zo'n parfumkoffertje met een flacon en een bodymilk of een luxueus limited edition oogschaduwpalette. Maar weet je wel wat die dingen kosten? Omdat niet iedereen zijn of haar eindejaarspremie opgewassen is tegen het aantal pakjes die onder de boom moeten komen liggen, gingen wij op zoek naar budgetvriendelijke alternatieven. Collega Maxine selecteerde 35 superleuke geschenkjes onder de tien euro en hier vind je een budgetvriendelijke selectie voor beautyliefhebbers. Want mooie make-up, een nieuw geurtje of een masker in kant hoeft écht geen stukken van mensen te kosten.

En ja, we weten dat het make-uptasje van H&M en de SOS Party Kit van Talika een tikkeltje over budget zijn, maar we konden er gewoonweg niet aan weerstaan. Bovendien compenseren we dat teveel dan weer met het schattigste (en meest betaalbare) make-upblendertje dat je ooit zal zien.

SHOPPING