Exclusieve sportclubs waar je ook buiten kan sporten? Bij David Lloyd moet je deze zomer zijn

Geüpdatet op 15 mei 2024 door ELLE Partner
Exclusieve sportclubs waar je ook buiten kan sporten? Bij David Lloyd moet je deze zomer zijn ©David Lloyd

Met de terugkomst van de zon is het tijd om opnieuw te genieten van buiten sporten. De verschillende vestigingen van David Lloyd in België bieden niet alleen indrukwekkende binnenfaciliteiten, maar ook een brede waaier aan activiteiten in de buitenlucht, zoals tennis, padel en zwemmen, voor sportliefhebbers die graag actief zijn in de natuur.

Wie David Lloyd zegt, zegt exclusieve sportclubs met ongeëvenaarde faciliteiten op het gebied van sport, gezondheid en welzijn. De sportclubs in Ukkel, Antwerpen en Sterrebeek bieden elk een breed scala aan buitenvoorzieningen, van binnen- en buitenzwembaden tot spa's, padel- en tennisbanen, restaurants, bars en nog veel meer, stuk voor stuk ontworpen om aan de behoeften van de leden te voldoen en hen de best mogelijke sportervaring te bieden.

Bewegen in het groen

David Lloyd in Ukkel werd onlangs gerenoveerd en vormt meer dan ooit de bestemming voor een boutique fitnesservaring. Te midden van het Zoniënwoud telt deze club zes outdoor tennisbanen en twee gloednieuwe padelbanen. Leden kunnen er tennis- en padellessen nemen, van introductiecursussen voor beginners tot meer intensieve trainingssessies (in groep) voor meer ervaren spelers. Verder is er een verwarmd buitenzwembad met ligstoelen, waar leden baantjes kunnen trekken, aquabikelessen kunnen volgen of simpelweg kunnen genieten van het mooie weer. Ook de nabijheid van het Zoniënwoud wordt optimaal benut met activiteiten als yoga, groepswandelen en hardlopen in het bos.

Sporten en ontspannen in Antwerpen

Verder huist ook David Lloyd Antwerpen indrukwekkende buitenfaciliteiten, waaronder een spatuin met sauna en jacuzzi, evenals een verwarmd buitenzwembad van 25 meter lang met comfortabele ligstoelen. Verder kunnen leden een balletje slaan of lessen volgen op een van de vier outdoor tennisbanen en evenveel padelbanen. Daarnaast biedt de club een uitdagende fitnesstraining in de buitenlucht in de vorm van een battlebox. Ook aan de jongste leden is gedacht, met verschillende activiteiten tijdens schoolvakanties en een veilige speeltuin het hele jaar door. Het terras van Bar Bell vormt ten slotte de perfecte plek om na het sporten te ontspannen en te genieten van zomerse barbecues en andere post-sportevenementen.

Een fitnessparadijs in de Brusselse rand

De nieuwste toevoeging aan de David Lloyd-familie in België is de splinternieuwe club in Sterrebeek, gelegen op de site van The National Golf Brussels. Deze unieke locatie biedt een luxueuze fitnesservaring te midden van de natuur. Met een verwarmd buitenzwembad van 25 meter lang, een spatuin met sauna, hydrotherapiebad en ligstoelen, kunnen leden hier volledig ontspannen en tot rust komen. Binnenkort zullen er ook twee tennisbanen op het dak van de club worden geopend, evenals een padelbaan en een multisportterrein. Met ervaren personal trainers en ultramoderne faciliteiten vormt deze club de ideale bestemming voor sportliefhebbers die deze zomer actief willen blijven.

Zou je graag een van onze drie David Lloyd Clubs en de prachtige buitenfaciliteiten willen bezoeken?
Laat het ons weten: https://www.davidlloyd.be/nl-be/enquire-now

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met David Lloyd.

LEES OOK

Deze huidverzorgingsproducten geven je huid die gewilde zomerse glow
Tried & Tested: Waarom de iconische Ray-Ban (zonne)brillen onze go-to monturen zijn
Paardenstaart saai? Deze haarstijlen bewijzen het tegendeel