Tried & Tested: Waarom de iconische Ray-Ban (zonne)brillen onze go-to monturen zijn

Gepubliceerd op 29 april 2024 door ELLE Partner
Tried & Tested: Waarom de iconische Ray-Ban (zonne)brillen onze go-to monturen zijn ©Pearle

In de zoektocht naar de perfecte zonnebril komen we altijd terug bij één vertrouwde naam: Ray-Ban. Hun collectie bestaat uit de meest iconische modellen die symbool staan voor tijdloze stijl en kwaliteit. Getest door de jaren heen en is nog steeds onze favoriet. Run don’t walk to Pearle voor deze 4 zomer musthaves.

  • Clubmaster: Dit model onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp en intellectuele flair, en staat voor individuele expressie. Met zijn karakteristieke halfomrande design en retro-invloeden is de Clubmaster de ideale keuze voor zij die hun eigen stijl zelfverzekerd omarmen. Pearle België biedt deze iconische bril aan in een exclusieve blauwe kleur, wat een frisse en moderne draai geeft aan zijn klassieke look.

Shop it

  • Round: Geïnspireerd door de creatieve geesten van de 20e eeuw, staat de Round voor vrijheid en originaliteit. Dit model kenmerkt zich door zijn unieke eigenschappen zoals unisex metalen, ronde kristallen glazen en een opvallende vorm. Beroemdheden zoals Miley Cyrus, Beyoncé, Emma Roberts, John Lennon, Mary-Kate en Ashley Olsen hebben dit iconische ontwerp gedragen. De Round doorbreekt de conventies en blijft het een symbool van individuele expressie en stijl.

Shop it

 

  • Wayfarer: Een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt. De Wayfarer, beroemd om zijn kenmerkende vorm en universele aantrekkingskracht, heeft sinds 1952 de harten van stijlvolle mannen en vrouwen veroverd, waaronder beroemdheden zoals Bob Dylan, James Dean, Marilyn Monroe maar ook hedendaagse artiesten als Taylor Swift en Kate Moss houden van dit model.

Shop it

 

  • Aviator: Oorspronkelijk ontworpen voor piloten in 1937, belichaamt de Aviator de definitie van cool. Met zijn kenmerkende druppelvormige glazen en slanke frame is de Aviator een must-have voor elke modebewuste individualist. Deze iconische zonnebril heeft niet alleen de aandacht getrokken van invloedrijke figuren zoals Marlon Brando, Tom Cruise en Jennifer Aniston, maar kennen we ook van films zoals Top Gun, Almost Famous, Donnie Brasco en The Hangover, waarmee de Aviator een vaste waarde in zowel de modewereld als in Hollywood blijft.

Shop it

En waar kun je deze beproefde klassiekers vinden? Pearle biedt een uitgebreide collectie met de meest iconische Ray-Ban monturen, waar elk model bewijst dat sommige dingen gewoon nooit uit de mode raken.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Pearle.

LEES OOK:

6 Griekse restaurants in Brussel die je zeker moet proberen

Wedstrijd – Win voor moederdag een prachtige gouden armband met saffieren

Wedstrijd: win twee tickets voor "The Fall Guy", de film die je dit voorjaar moet zien