Wedstrijd: win twee tickets voor “The Fall Guy”, de film die je dit voorjaar moet zien

Geüpdatet op 16 april 2024 door ELLE Partner

Bericht aan alle actie- en komediefans, wij geven tickets weg voor "The Fall Guy", geregisseerd door David Leitch (met de knappe Ryan Gosling in de hoofdrol).

De regisseur van "Bullet Train", David Leitch, zit achter deze nieuwe film die belooft nog intenser te zijn dankzij de perfecte balans tussen spanning, romantiek en humor. Als vaste stuntman van Brad Pitt liet Leitch zich inspireren door de serie uit de jaren 80 "The Fall Guy" om schaduwberoepen zoals dat van stuntman in de schijnwerpers te zetten.

EEN 100% HOLLYWOOD FILM

Ryan Gosling, die onlangs het podium van de Oscars in vuur en vlam zette door "I’m Just Ken" te vertolken, bewijst nogmaals zijn talent in "The Fall Guy". Colt Seavers (Ryan Gosling) is een voormalige filmstuntman die aan de kant werd gezet na een blessure tijdens een filmopname. Hij wordt een schim van zichzelf en verstopt zich in Los Angeles, werkend als een parkeerbediende voor een Mexicaans restaurant. Tegen zijn zin keert hij terug naar zijn stuntwerk na een wanhopig telefoontje van producente Gail (Hannah Waddingham) voor Metalstorm, een sciencefictionfilm die in Australië wordt opgenomen en Cowboys en Aliens mixt in een Dune-achtig decor. Probleem, de film wordt geregisseerd door Jody (Emily Blunt) met wie Colt een liefdesrelatie had voordat hij haar na zijn blessure schandelijk afwees, waarna ze gekwetst en verward achterbleef.

Bovendien is Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson), ster van Jody’s film, op mysterieuze wijze verdwenen. Zijn verdwijning dreigt een einde te maken aan de eerste film en Jody's droom. Als Colt het nieuws hoort, besluit hij de productie te redden door naar Sydney te gaan op zoek naar Tom Ryder. Met zoveel intrigerende wendingen op zijn pad gaat het avontuur van Colt verder dan de grenzen van eenvoudig stuntwerk.

De film neemt ons mee op een twee uur durende reis langs authentieke stuntscènes: realistische settings, getrainde honden, dummywapens, achtervolgingen en ongelukken, gevechtschoreografie en nog veel meer. Kortom, "The Fall Guy" is een lust voor het oog (bedankt, Ryan...), een briljante mix van komedie, romantiek en actie, en een eerbetoon aan geweldige cinema.

Waag je kans en win twee bioscooptickets:

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Sony Pictures Releasing

Lees ook :

22 Belgische beautymerken die je moet kennen

Dit wil je niet missen: Pasen bij Designer Outlet Roosendaal

De refurbished elektrische fietsen van Upway, een milieuvriendelijk en goedkoop alternatief voor de wagen