Dit wil je niet missen: Pasen bij Designer Outlet Roosendaal

Geüpdatet op 25 maart 2024 door ELLE Partner
Dit wil je niet missen: Pasen bij Designer Outlet Roosendaal ©Designer Outlet Roosendaal

Ben je nog op zoek naar een leuke uitstap voor tijdens het paasweekend? Designer Outlet Roosendaal heeft tijdens het paasweekend een aantal leuke verrassingen voor je in petto én verlengde openingstijden: de perfecte uitstap voor het hele gezin.

Op 30 maart is het feest in de Designer Outlet Roosendaal. Naast speciale paasdecoraties en -entertainment zijn de winkels die dag tot 22u geopend voor een Late Night Shopping én geniet je van 70% extra korting bovenop de outletprijzen. Die extra shopping tijd kan je trouwens goed gebruiken, want er openden de laatste tijd heel wat nieuwe outletwinkels zoals Lacoste, Under Armour, Gant, Vila, Columbia, Rösle en My Jewellery, en dat bovenop de 100 designermerken die er al te vinden waren zoals Nike, Tommy Hilfiger, Guess en meer.

Voor het hele gezin

Niet alleen modeliefhebbers maar ook hun mini-me’s kunnen in de Designer Outlet Roosendaal hun hart ophalen. Zo is er een speeltuin voor kinderen van 3 tot 12 jaar, genaamd Rosie’s Play Area, en zijn er diverse leuke kinderwinkels waaronder Name It, Puma Kids, Tommy Hilfiger Kids, Vingino, Nik & Nik. Daarenboven is het vanaf de outlet slechts vijf minuten lopen naar leisure park De Stok en liggen ook andere ontspanningsmogelijkheden zoals Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin op een steenworp van de outlet. Keuze te over dus.

speeltuin voor kinderen
©Designer Outlet Roosendaal

De perfecte paasuitstap

Verder kan je tussen het winkelen door van een kopje koffie of van een verse lunch genieten in een van de verschillende eetgelegenheden, zoals Bonton, La Place, Frites Atelier, Illy casa del caffe, Per Tutti, Wafels & Churros. Je hoort het al: één dag is eigenlijk niet voldoende om alles te ontdekken wat er in Designer Outlet Roosendaal te beleven valt. Dus waarom maak je er geen weekendje van? 

Het Designer Outlet Roosendaal is niet alleen alle dagen geopend, ook op zon- en feestdagen, 7/7, het is ook heel zeer gemakkelijk te bereiken. Zo ligt de outlet net over de grens in Nederland op slechts vijfenveertig minuten rijden van Antwerpen. Ruime parkeergelegenheid, inclusief opladers voor elektrische auto’s, zorgen voor een zorgeloze uitstap met het hele gezin!

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Designer Outlet Roosendaal

LEES OOK:
Kitten heels - de classy versie van sneakers - zijn de enige schoenen die je nodig hebt
Hoe genieten we een hele dag lang van ons parfum?
nhow Brussels: Kunst ontmoet gastvrijheid