nhow Brussels: Kunst ontmoet gastvrijheid

Geüpdatet op 8 maart 2024 door ELLE Partner
nhow Brussels: Kunst ontmoet gastvrijheid ©nhow Brussels

In het hart van het sociale en culturele centrum van Brussel ligt nhow Brussels, waar je de kans krijgt om een nacht door te brengen in een hotel dat eruitziet als een kunstgalerie.

Het hotel is een plek waar kunst, gastvrijheid en innovatie samenkomen om een levendige sfeer te creëren. nhow Brussels maakt deel uit van Minor Hotels en trekt wereldreizigers, zakenreizigers en de lokale bevolking aan om te genieten van unieke ervaringen.

VOOR KUNSTLIEFHEBBERS...

Treed binnen in een wereld waar elke hoek een verhaal vertelt en waar creativiteit geen grenzen kent. De kunstenaarstentoonstellingen in nhow Brussels tonen de toewijding van het hotel om talent uit heel Europa te vieren. Elke verdieping en kamer van het hotel kan gezien worden als een canvas, waar verschillende werken van verschillende kunstenaars worden tentoongesteld. Een meeslepende ervaring die niet alleen het leven van de gasten verrijkt, maar ook hun creativiteit stimuleert. Van schilderijen tot beeldhouwwerken, elk element draagt bij aan de levendige sfeer van nhow Brussels.

VOOR BEDRIJVEN...

Laat uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen opvallen met de artistieke uitstraling van nhow Brussels. Met 12 vergaderzalen, waaronder een grote ruimte voor maximaal 350 personen, biedt het hotel een veelzijdige omgeving voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een conferentie, seminar of productlancering, de voorzieningen staan garant voor een geweldige ervaring, afgestemd op uw behoeften.

Voor de fijnproevers...

Ga op een culinaire reis om uw smaakpapillen te prikkelen. Begin je dag in de unieke ontbijtzaal, versierd met graffitikunst, waar een gevarieerd buffet op je wacht, vergezeld door de beroemde wafel food-truck.

Rond je dag af met een maaltijd in het restaurant van de getalenteerde chef-kok Xavier Bernes, die het concept van 'food sharing' omarmt. Klaar voor je volgende reis?

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met nhow Brussels

LEES OOK:
Twee lenterecepten voor een onvergetelijke brunch met Boursin
Europese wet beschermt vrouwen tegen geweld
In deze restaurants in Antwerpen gingen wereldsterren je voor