Wedstrijd – Win voor moederdag een prachtige gouden armband met saffieren

Geüpdatet op 7 mei 2024 door ELLE Partner

Niets is sterker dan de liefde tussen een moeder en haar dochter. Nu Moederdag met rasse schreden dichterbij komt, willen we dat vieren met een mooi armband. Dit jaar verrassen ELLE België en het Belgische juwelenmerk Mère & Fille jou en je mama met een exclusieve wedstrijd.

Mère & Fille is bovenal een verhaal van passie en verleden. Het begon allemaal met een bijzonder avontuur van Ghislaine, die een valse Indische saffier in handen kreeg en daarop met lichaam en ziel in de fascinerende wereld van de edelstenen dook. Inmiddels is het label een symbool geworden van vakmanschap en familietradities.

Haar dochter Laurence Marie is een jonge, getalenteerde ontwerpster die is afgestudeerd aan het prestigieuze Gemological Institute of America. Met hun rijke ervaring en ongebreidelde creativiteit vertellen ze samen verhalen, weten ze emoties over te brengen en ontwerpen ze verfijnde juwelen, van A tot Z.

Juwelen: de mooiste manier om te zeggen "ik hou van jou"

Hun collectie "Gourmandise" vormt het perfecte evenwicht tussen traditioneel en modern. De subtiel elegante halskettingen en armbanden maken elke dag een beetje mooier. En de gelukkige winna(a)r(es) van deze exclusieve wedstrijd mag de armband "Gourmandise" Blauwe Saffier in ontvangst nemen.

Het is een ware droom, met vijf saffieren kralen, blauw als de diepe oceaan, een symbool van eeuwigdurende liefde. Het kettinkje is gemaakt van forçat schakels van 18 K geelgoud. Het is 17 cm lang en geeft het geheel een geraffineerde touch. Deze armband ter waarde van 470 euro is veel meer dan een sieraad. Je draagt een onverbrekelijke band om je pols, een herinnering aan jullie gedeelde gevoelens.

Neem deel aan onze wedstrijd en misschien kun je je mama – of jezelf – deze bijzondere creatie schenken.

Hoe kun je deelnemen?

Waag je kans, deelnemen is heel eenvoudig. Volg de instructies ... en duimen maar! En wie weet? Misschien prijkt de armband "Gourmandise" Blauwe Saffier binnenkort wel aan jouw pols of die van je moeder, als een onvergetelijke nieuwe herinnering aan jullie speciale band.

Bij Mère & Fille vertelt elk juweel een eigen verhaal, elke edelsteen drukt emotie uit. Mis deze kans om de moederliefde te vieren dus niet. Dit juweel is immers veel meer dan een accessoire, het wordt een heuse levensgezel.

Veel geluk!

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Mère & Fille.

LEES OOK:

Het moeder-dochterduo achter Bernadette: "we brengen zelfvertrouwen en elegantie op een hedendaagse manier"

Hier slaap je op een van de meest betoverende eilanden van Griekenland

Win een VIP-belevenis tijdens de ELLE Fashion Show in Knokke-Heist