Hier slaap je op een van de meest betoverende eilanden van Griekenland

Gepubliceerd op 8 april 2024 door ELLE Partner
Hier slaap je op een van de meest betoverende eilanden van Griekenland © Nana Princess

Aan de noordkust van Kreta ligt Nana Princess genesteld in een prachtig groene omgeving met een adembenemend uitzicht over de Kretenzische Zee. Met fraaie accommodaties, gastronomische hoogstandjes en een brede waaier aan ontspanningsmogelijkheden zet het resort de standaard voor een vijfsterrenervaring op een van de meest betoverende eilanden van Griekenland.

De 107 onberispelijk ontworpen suites en villa’s zijn modern ingericht met smaak. Elk verblijf beschikt over een privézwembad met een spectaculair uitzicht op zee.
Nieuw dit jaar zijn vijf exclusieve villa's die de luxe en discretie van een privévilla combineren met de ongeëvenaarde faciliteiten van het topresort. Het ultieme verblijf in een zeer ruime accommodatie waar hightech voorzieningen samengaan met elegante interieurs om een oase van luxe en exclusiviteit te creëren waar aan elke wens wordt voldaan.

Suites en villa's met uitzicht op zee
© Nana Princess

Gastronomie van wereldklasse

In het resort zijn drie themarestaurants te vinden, elk met een geheel eigen stijl en keuken. Carpe Diem is het hart en de ziel van het resort en nodigt gasten uit om te genieten van overheerlijke gerechten in een prachtige omgeving. Meat-In Point vormt dan weer de perfecte spot voor heerlijke lunchgerechten, Griekse meze of snacks. Wanneer de avond valt, krijgen gasten een à la carte menu voorgeschoteld met vleesgerechten om van te watertanden en verrukkelijke verse pasta's in de zwoele ambiance van een van de 2 aantrekkelijke zwembaden van het resort.

Tenslotte kunnen zeevruchtenliefhebbers hun hart ophalen bij Eternal Blue, het restaurant gelegen in de pittoreske baai bij het privéstrand. Hier staan verse vis en zeevruchten, inclusief een selectie sushi, op het menu en kan je genieten van een gastronomische dinerervaring. Sinds dit jaar vinden bovendien de Nights of Gastronomy plaats, waarbij een bekroonde chef-kok samen met het creatieve keukenteam van Nana Princess culinaire hoogstandjes neerzet.

Visgerecht
© Nana Princess

VIP service


Nana Princess kenmerkt zich door
een uitzonderlijk level van service, van aankomst tot vertrek. Elke gast wordt koninklijk behandeld en onthaald. Dit basisprincipe van hun hospitality-filosofie is uniek en biedt een onvergetelijke ervaring. Zo biedt het resort desgewenst een privéhelikopter om gasten van het vliegveld op te halen. Verder bestel je op het privézandstrand met slechts één druk op de knop verfrissingen en snacks bij het attente strandpersoneel. Gasten die in de villa's en geselecteerde suites verblijven kunnen daarenboven rekenen op een privéstrandpaviljoen.

Ontelbare ontspanningsmogelijkheden

Kreta ontpopt zich de laatste jaren steeds meer tot een exclusieve wellnessbestemming met Nana Princess als parel aan de kroon. De Royal Wellness Club van het resort nodigt gasten uit om te genieten van een totale wellness-ervaring met meer dan 1.400 vierkante meter aan faciliteiten, waaronder een prachtig binnenzwembad. De Royal Wellness Spa combineert holistische therapieën met ultramoderne technologieën. Het resultaat zijn state-of-the-art spa-ervaringen zoals het Sterrenbeeld Spa Menu voor astrologie-lovers.

Tenslotte zijn er tal van sport- en buitenactiviteiten die wachten om ontdekt te worden. Denk aan : duiklessen of op maat gemaakte wandelingen en fietstochten voor alle niveaus, maar ook dertien hybride gravel tennisbanen, vijf hardcourt tennisbanen en drie padelbanen. Naast de diverse voorzieningen die ter plaatse beschikbaar zijn, ligt er op ongeveer tien minuten afstand van het resort een eersteklas 18-holes golfbaan in een prachtig landschap.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Nana Princess.

nanaprincess.gr

LEES OOK :

Getest: 7 zelfbruiners voor het gezicht die een natuurlijk kleurtje geven

Hoe genieten we een hele dag lang van ons parfum ?

Knokke-Heist krijgt opnieuw vijf Michelinsterren