Deze huidverzorgingsproducten geven je huid die gewilde zomerse glow

Gepubliceerd op 24 mei 2024 door ELLE Partner
Deze huidverzorgingsproducten geven je huid die gewilde zomerse glow ©REN Clean Skincare

Een glowy gelaat mag dan gegeerd goed zijn, toch is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste verzorgingsproducten te vinden die deze belofte kunnen waarmaken, zeker niet wanneer je een gevoelige huid hebt. Wij vonden - na een lange zoektocht - de perfecte producten die de huid hydrateren, beschermen én laten stralen.

De REN Clean Skincare Radiance routine doet wat het belooft: de huid een gezonde glow bezorgen. De producten van het merk, op basis van natuurlijke ingrediënten, werken zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Daarenboven zijn de verpakkingen van gerecycleerd materiaal gemaakt en ook weer volledig te recycleren, waarmee REN Clean Skincare zich sinds 2021 het allereerste luxe zero waste huidverzorgingsverzorgingsmerk mag noemen. Lief voor je huid én de planeet dus.

Volg de vier stappen van de REN Clean Skincare Radiance routine voor een gezonde huid die de hele zomer lang straalt.

Stap 1: Ready Steady Glow Daily AHA Tonic

Veeg 's avonds na het reinigen van je gelaat een (herbruikbaar) wattenschijfje doordrenkt met de formule over je gezicht en hals voor een egale teint. Deze tonic van REN Clean Skincare verwijdert immers dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Dat doet het product met steringrediënten als een gladmakend melkzuur (AHA) uit suikerriet, poriënverfijnende salicine (BHA) uit wilgenbast en glansversterkende azelaïnezuurprecursoren uit olijven. Het resultaat is een gladdere huidtextuur, zichtbaar strakkere poriën en geminimaliseerde fijne lijntjes en pigmentvlekken. De Ready Steady Glow Daily AHA Tonic is niet voor niets de wereldwijde bestseller van REN Clean Skincare, waarvan maar liefst elke minuut een flesje wordt verkocht!

Stap 2: Glow & Protect Serum

Breng na de tonic het Glow & Protect Serum aan voor een heldere huid. Van dit lichtgewicht superfruitserum is namelijk klinisch bewezen dat het de huid aanzienlijk verheldert en egaliseert in slechts veertien dagen. Dat doet het onder andere met antioxidanten om de huid te helpen beschermen tegen vrije radicalen. Het resultaat? Fijne lijntjes, rimpels, dofheid en pigmentatie verminderen zichtbaar. Drie soorten vitamine C met hyaluronzuur en glycogeen zorgen in combinatie met andere natuurlijke ingrediënten als pruim, drakenfruit en granaatappel dan weer voor een beschermde, versterkte huidbarrière met als gevolg een stralende, egale huid.

Stap 3: Brightening Dark Circle Eye Cream

Breng na het serum, een oogcrème aan voor extra hydratatie rondom de oogcontour. De lichtgewicht oogcrème van REN Clean Skincare vermindert donkere kringen al na zeven dagen en laat vermoeiende ogen meteen opleven, terwijl het de teint egaliseert, lift en verstevigt. De formule bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder een  antioxidantrijk vlierbessenbloemextract, geüpcycled uit de Franse parfumindustrie en vochtvasthoudend glycogeen uit maïs. Verwacht je aan een frisse blik waarbij je oogcontour er de gehele dag vol, glad en stralend uit blijft zien - oftewel acht uur slaap in een flesje!

Stap 4a: Glow Daily Vitamin C Gel Cream

Na de oogcrème is het tijd voor een hydraterende crème oftewel de Glow Daily Vitamin C Gel Cream. Zoals de naam reeds doet vermoeden barst deze gelcrème van de vitamine C die vrije radicalen bestrijdt, hyperpigmentatie zichtbaar vermindert en een dof uitziende huid nieuw leven inblaast. Samen met glycogeen, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat celvernieuwing stimuleert en vocht vasthoudt, zorgt de vitamine C voor een voller uitziende huidtextuur en gezonde summer glow.

Stap 4b: Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream

Of ga voor de verhelderende, hydraterende nachtcrème. Ook hier biedt REN Clean Skincare de oplossing met zijn Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream, waarvan het klinisch bewezen is dat pigmentvlekken al na zeven dagen verminderen. De formule bestaat voor 94% uit natuurlijke bestanddelen, is intens hydraterend en trekt snel in de huid. Word wakker met een geënergetiseerde huid die de hele dag door straalt.

Optioneel: Glycol Lactic Radiance Renewal Mask

Mag het wat meer zijn, breng dan als eerste stap het Glycol Lactic Radiance Renewal Mask aan. Dit krachtige gelmasker van REN Clean Skincare helpt vuil en onzuiverheden te verwijderen, fijne lijntjes te verminderen en de huidtextuur te verfijnen. Ook bij dit product spelen natuurlijke ingrediënten en met name een fruit-gebaseerde mix van chemische exfolianten de hoofdrol. Denk aan: exotische bestanddelen als glycolzuur (AHA) van ananasextract en een enzyme uit papaya. Gebruik dit product een à twee keer per week voor een zachte, gladde huid met een gezond uitziende gloed.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met REN Clean Skincare.

Lees ook :

Shopping: de meest on trend tassen van voorjaar 2024
"Docks Fashion Show", een gevarieerde en inclusieve modeshow
Neem deel aan het exclusieve lanceringsfeest van de Fashion & Beauty Schools

Rate this post