“Docks Fashion Show”, een gevarieerde en inclusieve modeshow

Geüpdatet op 20 maart 2024 door ELLE Partner
“Docks Fashion Show”, een gevarieerde en inclusieve modeshow © Unsplash

Save the date! Op 30 maart vindt het mode-evenement van het jaar plaats: "Docks Fashion Show". In de vorm van verschillende thema's zullen de collecties van verschillende merken op een ultra-inclusieve manier worden getoond.

Op zaterdag 30 maart 2024 vindt in het winkelcentrum Docks Bruxsel aan de Lambermontlaan een langverwacht modehoogtepunt plaats. 14 partners zullen er de laatste trends laten zien tijdens een modeshow verspreid over twee sessies gedurende de dag. Dit jaar zet Docks Bruxsel de collecties van jouw favoriete merken in de schijnwerpers met een reeks diverse thema's.

Onderdompeling in unieke modewerelden

Er zullen 5 universums worden aangeboden, elk met een unieke mode-ervaring : de "Working Party", "Pyjama Party", "Family Party", "Green Party" en de "Fun Party". De looks worden verzorgd door Guess, Kiabi, Hunkemoller, Celio en vele anderen. Met accessoires van Venizi, zullen de modellen worden gestyled en opgemaakt door Hairdis en Latifa Chakrouni. Tal van iconische merken doen mee, met collecties voor elk wat wils!

Défilé de mode
© Unsplash

Een catwalk open voor het grote publiek

In 2024 toont Docks zijn inclusiviteit door niemand minder dan... het publiek te laten defileren in de catwalk! Een engagement dat dit evenement nog unieker maakt. Want ja, JULLIE zijn dit jaar de echte sterren van de catwalk! Klanten krijgen de uitzonderlijke kans om samen met de dansgroepen Hip-Hop Yuka Dance en Karys Dance over de catwalk te lopen, wat zorgt voor een 100% meeslepende en onvergetelijke ervaring.

Dus maak je agenda's klaar voor een dag waarop mode en diversiteit in al haar vormen worden gevierd. Boek nu je tickets voor hét niet te missen mode-evenement: de Docks Fashion Show.

Info:

Waar? Docks Bruxsel, 1 Boulevard Lambermont, 1000 Brussel

Wanneer? 30 maart 2024

Hoe laat? Eerste sessie om 14:30 uur - Een tweede sessie om 16:00 uur

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.

Lees ook:
Hoe genieten we een hele dag lang van ons parfum?
Le Cinq Codet Paris: Luxe en rust in het hart van de hoofdstad
40 jurken voor bruiloftsgasten om in te schitteren op elk huwelijksfeest