Neem deel aan het exclusieve lanceringsfeest van de Fashion & Beauty Schools

Gepubliceerd op 22 maart 2024 door ELLE Partner
Neem deel aan het exclusieve lanceringsfeest van de Fashion & Beauty Schools ©Pers

Beste lezeressen, maak je klaar om je onder te dompelen in een wereld waar mode en schoonheid samenkomen en onthul de beste versie van jezelf. Het ELLE-team nodigt je graag uit voor een VIP-avond op 5 april om je de Fashion & Beauty Schools at Docks Bruxsel voor te stellen, een reeks exclusieve evenementen die plaatsvinden op zaterdagen 6, 13 en 20 april, van 14.00 tot 18.00 uur.

Beeld je een namiddag in waar je in het middelpunt van de belangstelling staat, omringd door experts die klaar staan om hun geheimen te delen voor het verbeteren van je schoonheid en het verfijnen van je stijl. Dat is precies wat deze unieke ervaring in het hart van Docks Bruxsel voor jou in petto heeft.

Een VIP-avond voor een prachtige start

Nog voordat de festiviteiten van start gaan, nodigen we je uit voor een exclusieve VIP-avond, een voorproefje van de reeks workshops die je te wachten staan. Deze avond is de perfecte gelegenheid om andere mode- en beautyfanaten te ontmoeten, een preview te krijgen van de geplande activiteiten en te netwerken met onze prestigieuze partners.

Verrijkende activiteiten en deskundig advies

Op het programma van deze uitzonderlijke zaterdagen staat een scala aan activiteiten die je zullen inspireren:

Benadruk je schoonheid: ontdek en test een reeks schoonheidsproducten van topkwaliteit. Geniet van gepersonaliseerde make-up en huidverzorgingssessies en krijg deskundig advies voor je gelaat, make-up en haar.

Stylingadvies: professionele stylisten geven je persoonlijke tips om je look te perfectioneren met elegantie en originaliteit.

Verfris jezelf: geniet van een gratis Red Bull cocktail en verwen jezelf in de Royal Bliss bar, die een vleugje frisheid toevoegt aan je ervaring.

We zijn trots om samen te werken met gerenommeerde merken zoals Superdry, Jack & Jones, Di!, April, Madame Coco, Guess, 100 Pur Cent, Guess, MediaMarkt, SharkBeautyAustralia en Ici Paris XL, om je een onvergetelijke ervaring te bieden.

Schrijf je nu in

Mis deze unieke avond en de kans om jezelf onder te dompelen in de glamoureuze wereld van ELLE niet. Reserveer hieronder je plaats voor de VIP-avond:

Ik schrijf me in!

Kom ontdekken, leren en vooral plezier maken in een feestelijke en warme sfeer. Laat je verwennen op dit exclusieve event in Docks Bruxsel, want je verdient het. We zien je graag daar!

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.

LEES OOK:
Ontdek Mayfair.bxl, een conceptstore in het hart van Brussel
Dit is de top 10 populairste vrouwenparfums om cadeau te geven
De refurbished elektrische fietsen van Upway, een milieuvriendelijk en goedkoop alternatief voor de wagen