Ontdek Mayfair.bxl, een conceptstore in het hart van Brussel

Geüpdatet op 26 maart 2024 door ELLE Partner
Ontdek Mayfair.bxl, een conceptstore in het hart van Brussel

Sinds de opening vlak bij de Zavel heeft conceptstore MAYFAIR BXL de aandacht weten te trekken van modeliefhebbers en designliefhebbers door hun een unieke, meeslepende ervaring te bieden.

In een ruimte van meer dan 3000m2 heeft MAYFAIR een geheel eigen universum gecreëerd in een moderne en tegelijkertijd warme omgeving. Zodra je binnenkomt, voel je je ondergedompeld in een wereld waar stijl en kwaliteit in harmonie samenkomen.

Wat kun je verwachten?

Bij een bezoek aan MAYFAIR neem je de tijd om rond te dwalen, de kleinste hoekjes van de winkel te verkennen en de zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige merken te ontdekken. Collecties voor dames en heren, unieke interieurmeubelen, kunst- en fotografieboeken, prachtige fotoafdrukken, evenals talloze accessoires en lifestyleproducten volgens de nieuwste trends staan op je te wachten!

Onder de grote merken die een plek hebben gevonden bij MAYFAIR, vind je: Isabel Marant, JW Anderson, Maison Margiela, Ami Paris, Bonsai, Forte Forte, Viktor & Rolf, Coperni, Stella McCartney, Saba Italia, Miniforms, Poltronova, Gubi, Jonathan Adler, &Tradition, Red Edition, Driade, Assouline, en nog veel meer...

Of je nu op zoek bent naar het perfecte kledingstuk om je garderobe te verfraaien of een vleugje moderne elegantie aan je interieur wilt toevoegen, MAYFAIR vervult al je wensen. Hun team, gepassioneerd door mode en design, staat klaar om elke klant te adviseren afgestemd op zijn of haar smaak en wensen. Een onvergetelijke winkelervaring!

Praktische informatie

Adres: Waterloolaan 25, 1000 Brussel

Openingstijden: Geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.30 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 10.30 uur tot 19.00 uur.

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Mayfair.bxl.

Lees ook : 

Dit is de top 10 populairste vrouwenparfums om cadeau te geven

Le Cinq Codet Paris: Luxe en rust in het hart van de hoofdstad

Een stap vooruit in afvalbeheer dankzij Greenzy