Aperol District in Brussel is dé rooftopbar voor cocktailliefhebbers

Geüpdatet op 27 juli 2023 door Lotte Gillis en ELLE België
Aperol District in Brussel is dé rooftopbar voor cocktailliefhebbers

Is Aperol Spritz jouw favoriete cocktail? En ben je helemaal klaar voor een zomer vol terrasjes, rooftopbars en muziek? Dan is Aperol District absoluut een bezoekje waard!

Vanaf 21 juni komt het evenement dat volledig rond dé cocktail van de zomer draait naar Brussel. Op Aperol District beleef je 10 dagen lang plezier dankzij de combinatie van muziek en Aperol Spritz. Het evenement wordt alvast goed ingezet met een open air event op 21 juni aan het Poelaertplein. Je zal hier kunnen genieten van zomerse muziek en een zonsondergang die qua kleur perfect past bij het drankje waar het hele evenement om draait.

Exclusieve Aperol Spritz rooftopbar

Het hele event lang kan je op een van de mooiste rooftops van Brussel, de Tweed Building, genieten van cocktails en muziek. Laat je elke dag opnieuw verassen door de unieke DJ-sets (namen worden binnenkort bekendgemaakt). Voeg daar nog eens een uitzicht op het indrukwekkende Justitiepaleis aan toe en je krijgt de perfecte combo om de zomer goed in te zetten.

aperol district aperol spritz
Aperol Spritz

Naast de rooftop en de open air zijn ook de cafés in de buurt van het Poelaertplein een bezoekje waard. Vanaf 5 juni krijg je er bij aankoop van 2 Aperol Spritz een gratis toegangsticket voor de open air of rooftop en een gratis Aperol Spritz. Daarnaast kan je ook een Aperolervaring samen met je plus one winnen met alles erop en eraan, inclusief toegang tot de open air, rooftop en een overnachting in de speciale Aperolkamer van The Hotel.

Om je te registreren, reserveren of deel te nemen aan de wedstrijd kan je terecht op de website www.aperoldistrict.be