WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR DE SPIJSVERTERING? – FOCUS OP SANALYSLAB

Gepubliceerd op 29 maart 2022 door ELLE Belgique
WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR DE SPIJSVERTERING? – FOCUS OP SANALYSLAB

Wat is het voordeel van voedingssupplementen voor de spijsvertering?

Zoals SanaDigest uit het laboratorium van Sanalyslab, zijn voedingssupplementen speciaal ontwikkeld om de goede werking van het spijsverteringskanaal te garanderen. Het spijsverteringskanaal wordt beschouwd als een tweede brein, en de gezondheid ervan draagt in grote mate bij tot het algemeen welzijn. Ongeveer 100 miljard microbiële cellen, biotische cellen genaamd, bevolken het spijsverteringskanaal, naast de bacteriën en andere organismen die de darmflora vormen. Een verstoord evenwicht in de darmflora kan allerlei problemen veroorzaken, zoals een slechte spijsvertering, een opgeblazen gevoel en zelfs vermoeidheid en verminderde vitaliteit. Als u last heeft van dergelijke symptomen, kunt u speciale spijsverteringssupplementen proberen.

Ontdek het laboratorium SanalysLab

SanalysLab is een laboratorium dat gespecialiseerd is in voedingssupplementen, met name die welke de gezondheid van het spijsverteringskanaal in het algemeen, en de kwaliteit van de slaap helpen verbeteren. De producten worden volgens de normen ontwikkeld door een team van gerenommeerde wetenschappers. SanalysLab biedt momenteel drie producten aan: SanaDigest, SanaLiver, en Sana Sleep. De eerste twee worden aanbevolen voor mensen met spijsverteringsstoornissen en werken op verschillende niveaus. SanaDigest verbetert de spijsvertering in het algemeen, terwijl SanaLiver specifiek op de lever werkt. SanaSleep is bestemd voor mensen die lijden aan slaapstoornissen. Het laboratoriumteam van Sanalyslab werkt echter aan de ontwikkeling van nieuwe voedingssupplementen die aan zijn catalogus zullen worden toegevoegd.

SanaDigest om de symptomen van spijsverteringsstoornissen te verminderen

Van het aanbod voedinssupplementen van het laboratorium werkt SanaDigest via verschillende werkingen in op het spijsverteringskanaal:

  • Vermindering van spijsverteringsstoornissen, zoals een opgeblazen gevoel;
  • Verbeterde spijsvertering;
  • Verbeterde darmgezondheid, waaronder vermindering van de effecten van lekkende darmen;
  • Bestrijd het gebrek aan vitaliteit;
  • Verbeterd algemeen welzijn;
  • Helpt bij het verliezen van gewicht.

SanaDigest is verkrijgbaar in capsulevorm, in een flesje met 60 capsules. Aanbevolen wordt om één dosis per dag in te nemen, d.w.z. 2 capsules bij de maaltijd.

SanaLiver voor een gezonde leverfunctie

SanaLiver is een ander paradepaardje van het aanbod voedingssupplementen van Sanalyslab. De werking op de lever is meervoudig. Behalve dat het de enzymatische functie van de lever verbetert, heeft het ook ontgiftende werkingen die de lever reinigen. De voordelen zijn onder andere een gezonde lever en meer energie. Net als het vorige product is SanaLiver verkrijgbaar in een flesje met 60 capsules.

Lees ook:

Vitale energie: hoe kunt u uw welzijn verbeteren?

Werkt de detox kuur werkelijk?