Stress: hoe ga je ermee om?

Geüpdatet op 3 januari 2022 door ELLE Partner
Stress: hoe ga je ermee om? © Arkopharma

Ben je een echte zenuwpees? Geen paniek. Stress is de ziekte van deze tijd. Toch bestaan er enkele eenvoudige trucjes en natuurlijke producten om heerlijk zen te blijven.

Een nieuwe job, examens, een mislukte relatie, zware verantwoordelijkheden... Aan vermoeidheid en spanning geen gebrek. Gelukkig kunnen we met enkele goede gewoontes stress en emoties onder controle houden.

Regelmatige lichaamsbeweging, goed slapen, evenwichtig eten en relaxatietechnieken... Dat kan allemaal helpen om de lichamelijke en mentale spanning op momenten van paniek, angst of stress te verzachten. Als aanvulling op die gewoontes en oefeningen zijn er ook adaptogene planten. Die versterken onze stressbestendigheid en helpen om die irritante nervositeit van ons af te duwen.

ARKORELAX® CANNABIS SATIVA van de Laboratoria Arkopharma is een innovatief voedingssupplement. Het helpt ons om tijdens stresserende periodes op een natuurlijke manier onze kalmte en sereniteit terug te vinden. En dat met respect voor het natuurlijke evenwicht van ons lichaam.

  • Dankzij de adaptogene planten (Rhodiola en Eleutherococcus) met "anti-alarmeffect" helpt dit supplement om ons stressbestendiger te maken en de invloeden van spanning te verminderen. Tegelijk draagt het bij aan ons emotioneel welzijn en stimuleert het onze lichamelijke en intellectuele prestaties.
  • Magnesium en vitamine B6 helpen om vermoeidheid tegen te gaan en verbeteren de werking van ons zenuwstelsel tijdens periodes van stress en burn-out.
  • Hennepzaadolie (zonder THC, het is dus een volledig legaal product) wordt ook Cannabis Sativa genoemd. Het staat bekend om zijn evenwichtige bijdrage van actieve voedingselementen zoals essentiële vetzuren.

Dankzij die exclusieve combinatie van antistressplanten, magnesium en Cannabis Sativa, worden we weer helemaal zen, zonder verslavingsverschijnselen.

Arkorelax cannabis sativa - anti stress
© Arkopharma

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Arkopharma.
arkopharma.com

Lees ook:
Alles wat je moet weten over vitamine D
5 tips om deze winter de microben het leven zuur te maken
Met deze 7 tips blijf je gezond tijdens de feestdagen