Meghan Markle heeft een nieuwe filmrol te pakken bij Disney+

Gepubliceerd op 27 maart 2020 door Lore Ginneberge
Meghan Markle heeft een nieuwe filmrol te pakken bij Disney+

Goed nieuws in onzekere tijden, want als er één ding is waar we wél nog zeker van zijn, dan is het dat we Meghan Markle asap terug willen op het grote scherm. En dat gaat nu eindelijk gebeuren!

Slechts enkele weken na het grote afscheid van Meghan en Harry, die nu officieel in Canada verblijven, maakt de ex-actrice al nieuwe plannen bekend. Er werd lang gefluisterd dat ze in een superheldenfilm zou verschijnen, of misschien wel als zichzelf in The Crown... Maar Meghan koos voor Disney!

Meghan Markle in docu op Disney+

Om haar daadwerkelijk te zién zal je nog even geduld moeten uitoefenen, want het nieuwe megacontract van Meghan gaat voorlopig enkel over voice-overs. De eerste klus die ze binnenrijft is er eentje voor de documentaire Elephant. Deze film maakt deel uit van een grootste natuurreeks die Disney+ in april op ons loslaat ter ere van 'de maand van de aarde', met onder andere ook een documentaire over dolfijnen die actrice Natalie Portman zal inspreken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Disney (@disney) op

Elephants without Borders

De rol is Meghan op het lijf geschreven (niet letterlijk natuurlijk), want zowel zij als Prince Harry hebben een gigantisch hart voor dieren en de natuur in het algemeen. Dat wordt nog maar eens bewezen door de slimme deal die Meghan sloot met Disney+: in ruil voor het lenen van haar stem, moet de streamingdienst het goede doel Elephants Without Borders steunen. Het gaat om een project in Botswana waar het koppel zich al eerder voor inzette.

Benieuwd naar de docu? Die kan je vanaf 3 april bekijken op Disney+. Een geweldige manier om de lockdown te verlichten als je het ons vraagt.