Meghan straalt in matching outfits met prince Harry in Londen

Gepubliceerd op 9 maart 2020 door Lore Ginneberge
Meghan straalt in matching outfits met prince Harry in Londen© WPA POOL

Een blije Meghan Markle om je maandag een pak beter te maken.

Het waren bijzonder zware tijden voor Harry en Meghan, maar nu de scheiding met het Britse koningshuis voorbij is, valt er duidelijk een last van hun schouders af. Het koppel werd voor het eerst weer gespot op publieke evenementen, en dat in Londen. Baby Archie bleef thuis in Canada, maar de beelden van een zichtbaar opgeluchte Meghan maken dat allemaal meer dan goed.

Koningsblauw

Meghan Markle die voor het eerst weer voet aan wal zette in Engeland, dat op zich was al een nieuwswaardige gebeurtenis. Zij en Harry waren te gast op de jaarlijkse Endeavour Fund Awards in het Mansion House in Londen. Het koppel werd vrolijk wandelend door de regen gespot in matching blauwe outfits #couplegoals. Meghan verraste vriend en vijand met een stralende glimlach en een prachtige jurk van goede vriendin Victoria Beckham. De ex-actrice zag er uitgerust, gebruind (de Canadese winterzon?) en vooral gelukkig uit.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) op

Ook tijdens het Mountbatten Music Festival in de Royal Albert Hall koos het paar voor color-coordinated looks. Meghan ging voor een volledig rode outfit, met een jurk van trending label Safiyaa, een clutch van Manolo Blahnik en Aquazzura-pumps. Stuk voor stuk items die in no-time zullen uitverkopen, wacht maar af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex) op

Later die avond werd onze favoriete prins beloond met een staande ovatie voor zijn rol als kapitein van de Koninklijke Marine. Iets wat Harry duidelijk ontroerde, want de prins kon met moeite zijn tranen te bedwingen.

Deze week zal het koppel nog een laatste evenement bijwonen in Engeland, en nadien zitten hun koninklijke taken er helemaal op. Maar als je op hun gezichten af kan gaan, zitten Meghan en Harry daar niet echt om te treuren.