Hotspots: hier eet je de beste vegetarische burgers van Brussel

Gepubliceerd op 29 november 2019 door Lore Ginneberge
Hotspots: hier eet je de beste vegetarische burgers van Brussel

Ook wie geen vlees eet heeft af en toe nood aan heerlijk comfortfood. Ontdek onze favo adresjes voor vegetarische burgers in Brussel.

Opgelet: onderstaande beelden kunnen voor extreme cravings zorgen!

Ellis Gourmet Burger

Een vaste waarde in het Brusselse, met intussen al drie vestigingen verspreid over de hoofdstad. Naast verrassende vlees- en visburgers, vind je er sinds kort de Vegan Beyond-burger op de kaart. Deze net-echte-hamburger valt zowel bij vleeseters als vegetariërs in de smaak.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ellis (@ellisgourmetburger) op

AMI

Zelfs de meest kieskeurige eters vinden hun ding bij vegetarisch restaurant AMI. Met maar liefst 7 veggie burgers op de kaart (waaronder 1 vegan optie) vind je hier gegarandeerd het meest uitgebreide aanbod. Oh, en alle burgers worden vergezeld van groentenfrietjes, nog een pluspunt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Margarida Coelho (@le.maggs) op

Adres: Lesbroussartstraat 13, 1050 Elsene

Les Super Filles du Tram

Volgens locals de absolute burgerspot van Brussel. Ook vegans zijn hier welkom, want de Super Filles serveren plantaardige burgers mét vegan cheddar en een broodje op basis van amandelmelk.

https://instagram.com/p/B2zGYyFoz8w/

Adres: Lesbroussartstraat 22, 1050 Elsene

Manhattn's

Hoewel deze populaire burgerketen bekend staat om de sappige New Yorkse hamburgers, kan je er ook de veggie variant bestellen van alle bestsellers. Wat denk je van falafel met cheddar en zure room? Een bommetje!

https://instagram.com/p/B2w8PVzIkDO/

Rachel Bagels & Burgers

Een huiselijke sfeer, met liefde gemaakte burgers..., wat wil je nog meer? Bij Rachel  geen gewone 'cheese burger', maar originele combo's met al even inventieve namen. Een plek om te ontdekken!

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Максим (@jkun2_) op

Adres: Kolenmarkt 100, 1000 Brussel