5 simpele tips om te stralen op Tomorrowland

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
5 simpele tips om te stralen op Tomorrowland

Terwijl De Schorre in Boom zich opmaakt om opnieuw tienduizenden festivalgangers te verwelkomen, denken wij rustig na over ook hoe wij ons opmaken - letterlijk dan - voor een weekendje madness op Tomorrowland.

Geen betere plek dan het Paradijs van de Beat om je eens goed te laten gaan. Dan hebben we het niet over buitensporig drinkgedrag of het impulsief binnenlappen van uw fistpumpende buurman, maar wel over welke outfit u die dag uit de kast/koffer/tent trekt en welke make-up u voor het betreden van de festivalweide op uw gezicht smeert. Alles kan en alles mag, en laten we zeggen dat het niet verboden is om voor glitters te kiezen.

Vijf tips voor een Tomorrowland-proof partylook.

  1. GLITTER

Helaas, er is dus effectief zoiets als te veel glitter

Stel, je hebt na een nachtje feesten écht geen tijd (en zin) om veel energie in je make-uproutine te steken. Dan hebben we één advies: ga voor glitter. Wie let er immers op een walletje of donkere kring wanneer je jukbeenderen glinsteren als de Main Stage na zonsondergang?

That's more like it

Breng losse glitters gewoon met je vingers aan op de oogleden, jukbeenderen of lippen en je bent good to go.

1/

2. Kleefpret

Knutselliefhebbers kunnen zich tijdens Tomorrowland pas écht goed laten gaan. Scrapbookers en arts & crafters beleven al helemaal de tijd van hun leven. Skip een felrode mond of architecturale eyeliner en kleef je gezicht vol met parels en lovertjes. Hoe ver je gaat, bepaal je zelf. Van een paar steentjes naast de ogen tot een ingewikkeld patroon op je voorhoofd, it's madness!

De Britse webshop Festival Face heeft werkelijk alles in huis om je jezelf tot een dansende discobal te transformeren. Hoe geweldig zijn hun 'glowing foils en silver flakes?'

Ook leuk zijn de sterretjes die Peter Philips voor het haute lente-zomerdefilé van Dior onder en naast de ogen van de modellen kleefde. Wil je sterretjes zien? Klik dan hier!

Rainbow Tears Face Gems van Primark, 2 euro

2/

3. Glow up!

Oké, oké, we begrijpen dat niet iedereen er als een model uit het lente-zomerdefilé van Givenchy wil uitzien en bieden je daarom graag een subtieler alternatief. Breng met een vloeibare of poederhighlighter een glansje aan op je jukbeenderen, neusbrug, cupidoboog en glooiing van je kin en straal zo hard als Dimitri Vegas en Like Mike op het hoofdpodium...samen!

Klik hier voor meer informatie over strobing en een overzicht van onze favoriete highlighters.

Wist je trouwens al dat er highlighter voor je vagina bestaat?

3/

4. Athleisure make-up

Als shoppen een waardige vervanger voor een cardio workout is (de woorden van Carrie Bradshaw), dan is een festival bezoeken een minstens even goede workout. Je stapt heel wat kilometers af en danst je tot diep in de nacht in het zweet. Wil je er zeker van zijn dat je make-up de lange dagen en fysieke inspanningen overleeft? Kies dan voor athleisure beautyproducten en zie er de hele dag pico bello uit, van am to pm.

Deze BB Cream werkt zelfs beter als je zweet!

7 X zweetproof make-up

4/

5. Bescherm je huid

Wie buitenkomt, moet smeren. Laat dat duidelijk zijn. "Maar de zon schijnt toch niet eens zo hard?" Ook dan moet je zonnebescherming aanbrengen.  Je wil er immers niet uitzien als dit roodgekleurde festivaltype.

Vergeet tijdens het smeren zeker je oren en de huid rondom de ogen niet! Voor dat laatste kan je trouwens ook een oogcrème met ingebouwde zonnecrème gebruiken. Wij raden hiervoor de Age-defense Eye Cream with White Tea van Origins (41 euro) aan. Met deze handige zonnecrèmes in reisformaat hou je je huid de hele dag door beschermd en stralend. 

Ook deze lichaamsdelen moet je beschermen tegen de zon.