Exclusief op ELLE.be: beautytalk met Bella Hadid

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Laure Vandendaele
Exclusief op ELLE.be: beautytalk met Bella Hadid

ELLE sprak Bella Hadid over de nieuwe Pump 'N' Volume mascara van Dior in Parijs.

De regen kwam met bakken uit de hemel maar voor één keer was dat niet zo erg. Ik was in Parijs en had er een afspraak met niemand minder dan Peter Philips en Bella Hadid. Hij ontwikkelde een gloednieuwe mascara (met een zachte 'squeezable' tube !), zij is het gezicht van de campagne.

bella hadid peter philips dior mascara parijs pump n volume

Samen vormen het topmodel en de make-upartiest een uiterst aimabel duo. Hij praat onvermoeibaar  en vol enthousiasme over zijn nieuwste creaties, zij pikt probleemloos in en kijkt je met haar groene ogen recht aan wanneer je haar een vraag stelt. Iets wat ze van haar ouders leerde. 'Vroeger vond ik het soms eng om mensen recht in de ogen te kijken, maar nu weet ik hoe belangrijk dat is.'

Het volledige interview met mooie Bella lees je in het meinummer van ELLE België, haar beautygeheimen ontdek je op de volgende pagina.

bella hadid laure vandendaele peter philips
Selfie time!

1/

Breng je 's ochtends veel tijd in de badkamer door?

"Ik zit niet lang in de badkamer omdat ik het graag simpel hou. Ik ben dol op een pure, mooie glowy huid. Een goede mascara, bronzer en oogschaduw zijn voldoende om een sterke look te creëren. Deze mascara zorgt voor lange, cleane wimpers zonder klonters."

Hoe verzorg jij je wimpers?

"Door mijn make-up te verwijderen, zeker die op mijn ogen. Als ik met mascara op in slaap val, heb ik altijd de indruk dat ik tegen de ochtend de helft van mijn wimpers kwijt ben. Vroeger gebruikte ik een wimperkruller, maar dat is met deze mascara niet meer nodig."

Welke beautyrituelen heb je van je Nederlandse moeder en gewezen model Yolanda Hadid?

"Van mijn moeder en mijn oma (Bella spreekt het woord in het Nederlands uit, red.) leerde ik hoe belangrijk hoe het is om je huid zuiver te houden. Mijn oma vond het maar niets als ik vroeger tijdens een bezoek aan Nederland blush of lipgloss droeg. Ik hou mijn look daarom nog steeds graag naturel."

Wanneer voel jij je mooi?

"Ik voel me het mooist en meest zelfzeker als ik twaalf uur heb geslapen! Ik hou van een natuurlijke lok met mijn haar strak naar achter in een dot."

Hoe breng jij je mascara aan?

"Peter leerde me om die zo dicht mogelijk bij de wortels aan te brengen zodat het lijkt alsof je eyeliner draagt. Een geweldige tip om je ogen groter te laten lijken. Het is maar een van de vele tips die ik van hem meekreeg."

Welke beautyproducten heb jij altijd in je make-uptasje zitten?

"De Diorshow Pump'N'Volume mascara, uiteraard. Verder heb ik altijd een Lip Glow bij. En de Sculpting Stick Duo, Peter leerde me hoe ik die moet gebruiken om mijn jukbeenderen te accentueren."