5 X weg met wallen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
5 X weg met wallen

Puff_Off_Stylized_UC
Weg met wallen! Houdt de vermoeidheid zich in het midden van de week schuil in twee flinke wallen onder de ogen? Doe dan een beroep op deze gladstrijkers.

Puff Off! van Benefit

PuffOffBenefit

Zou het niet geweldig zijn mocht je die wallen na een korte nacht  simpelweg zou kunnen gladstrijken?  Puff Off!, de nieuwe lancering van Benefit, belooft niet minder dan dat. Dep een kleine hoeveel zachtroze crème op de huid onder de ogen en strijk nadien met de verkoelende applicator alle plooien glad. De Puff Off kan ook boven de make-up gebruikt worden.

Puff Off! van Benefit, 29,50 euro

1/

Essentiële oogcrème van Yves Rocher

YvesRocher

Hou deze oogcrème in je handtas om kraaienpootjes of donkere kringen altijd en overal te kunnen verdoezelen. Na zes dagen gebruik in het uitzonderlijke zelfherstellende vermogen van een vierde generatie plantaardige stamcellen merkbaar.

Essentiële oogcrème van Yves Rocher, 19,90 euro

2/

Cooling Eye Illuminator van Estée Lauder

coolingeyeilluminator

Dep de geleurde crème onder de ogen en masseer met de keramische punt in de huid, doe dit van de binnenhoek naar de buitenhoek van het oog. Donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en schaduwen worden optisch weggewerkt.

Cooling Eye Illuminator van Estée Lauder, 65,00 euro

3/

Even Better Eyes Dark Circle Corrector van Clinique

Even Better Eyes Dark Circle Corrector

Deze lichte, vetvrije oogcrème maakt de gehele oogzone optisch helder. Zwellingen nemen af door de verkoelende applicator.

Dark Circle Corrector van Clinique, 42,40 euro

4/

Anti-Dark Circle Illuminator van Darphin

Darphin_IdealResourceEye_45EUR

Deze hydraterende, licht getinte crème met licht reflecterende deeltjes, peptides en vitamine C gaat de strijd aan met donkere kringen en fijne lijntjes. De metalen applicator is geïnspireerd op de delicate handelingen van de schoonheidsspecialistes van het Franse cosmeticamerk.

Anti-Dark Circle Eye Illuminator van Darphin, 45,00 euro