5 x zonnebescherming in meeneemformaat

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
5 x zonnebescherming in meeneemformaat

Zonnebescherming in handig meeneemformaat is - zelf wanneer de zon zich achter de wolken schuilhoudt - onmisbaar in je handtas, rugzak of fanny pack.

Newsflash die eigenlijk geen newsflash meer zou mogen zijn: zonnebescherming smeren is essentieel, ook op die dagen wanneer de zon het rustig aan doet. Breng iedere ochtend  na je dagelijkse huidverzorging (en dus voor je make-up) een laagje zonnecrème (minimum factor 30) aan en probeer gedurende de dag regelmatig bij te werken. Vergeet zeker ook je hals en decolleté niet. Niet altijd makkelijk als je make-up draagt, maar over hoe je dat het beste aanpakt lees je binnenkort meer op ELLE.be.

Vandaag geven we jullie alvast een overzicht van onze favoriete zonnecrèmes in handig meeneemformaat. Wat ons betreft dé onmisbare beauty essential voor de zomer. Bewaar er eentje in je handtas, je auto, in de lade van je bureau en bescherm je huid te allen tijde tegen schadelijke zonnestralen. Op die manier voorkom je vroegtijdige huidveroudering (rimpels!) en verklein je het risico op huidkanker. Wil je toch een mooi zomers kleurtje? Bruin dan zonder zon met deze tips.

UV Essentiel van Chanel

uv-essentiel-dagelijkse-verzorging-met-veelzijdige-uv-bescherming_br_uv---vervuilingbrspf-50-flacon-30ml.3145891418507

De vernieuwde UV Essentiel ziet er niet alleen chic uit, de kleine krachtpatser beschermt de huid naast UV A (ook die met lange golflengte) en UV B-stralen ook tegen vervuiling en vrije radicalen. Verder beschermt een exclusief complex de micro-omgeving van de stamcellen en het DNA van de huid. De zonnebescherming is ook verkrijgbaar met SPF 30.

UV Essentiel van Chanel, 53 euro. Verkrijgbaar in de betere parfumerie of via chanel.com.

1/

Sun Protection Face Cream van Rituals

RITUALS_TheRitualofKarma50SunProtectionFaceCream_15EUR

De verpakking van deze zonnecrème schreeuwt zomer, de inhoud beschermt je ertegen. Net als de andere zonneproducten van Rituals bevat ook deze gezichtscrème een krachtig natuurlijk antioxidantencomplex gebaseerd op biologische witte thee, natuurlijke vitamine E en ginkgo biloba. Komt het typische geurtje van de zonnecrème je bekend voor? Dat kan, op vraag van de fans kregen ook deze nieuwe lanceringen het populaire geurtje van de The Ritual of Karma-producten van vorig seizoen mee.

Sun Protection Face Cream van Rituals, 15 euro. Verkrijgbaar bij Rituals of via Rituals.com

2/

Aquafluide Pocket Photoderm MAX SPF 50 + van Bioderma

 

photo23291

Deze zeer hoge bescherming in zakformaat en met matte finish is geschikt voor alle huidtypes. Het unieke antioxydantcomplex gaat versnelde huidveroudering onder invloed van UV tegen. Een zeer waterbestendige formule in zakformaat, zeer praktisch zo zonder dop, geschikt voor elk gebruik.

Aquafluide Pocket Photoderm MAX SPF 50 + van Bioderma, 13,16 euro. Verkrijgbaar bij de apotheek.

3/

Face Radiant Glow Fluide SPF50 van Lancaster
Lancaster Sun Control Face Radiant Glow Fluid SPF50, 48.44euro

Face Radiant Glow Fluide SPF50 van Lancaster, 48,44 euro

4/

Pocket Size zonnemelk van Nivea

85858

Er gaat geen zonnemelkgeurtje boven dat van Nivea. Wij smeren de klassieker wel eens tijdens de koudste maanden van het jaar, geen betere manier om die winterblues te bestrijden. De nieuwe formules maken geen vlekken op kledij en hydrateren de huid tot 24 uur lang dankzij ingrediënten Panthenol en Glycerine die je ook in bodymilk terugvindt.

Pocket Size Hydraterende zonnecrème van Nivea, 5,49 euro

5/

Solait Face High Sun Fluid van Kruidvat

Kruidvat_Solait Face Sun fluid SPF50 (zonder doosje)_€7,49

Nadat Test-Aankoop de hydraterende dagcrème van Kruidvat tot winnaar uitriep, valt nu ook het zonnegamma van de Nederlandse drogisterijketen in de prijzen. Ook wij zijn fan van de compacte Solait Face Sun Fluid met hoge bescherming, zelfs voor de bleekste huid. De formule is speciaal ontwikkeld voor gezicht, hals en décolleté, is waterproof en laat de huid niet glanzen.

Solait Face Sun Fluid SPF 50 High van Kruidvat, 6,49 euro via www.kruidvat.be