4 x bruinen zonder zon

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
4 x bruinen zonder zon

Deze vier producten zorgen voor een zomers kleurtje en zijn zonneschade-proof.

We willen allemaal een flatterend zomers tintje maar tegelijkertijd zijn we panisch over de schade die de zon aan onze huid toebrengt. Gelukkig bestaan er tegenwoordig heel wat producten die je op een veilige manier een tintje donkerder kleuren. (denk maar aan de spraycabine) Met de zomer in het verschiet puilen de beautyrayons uit van de zelfbruinende sprays en crèmes en ook deze producten helpen je aardig op weg naar een uitgerust vakantielook.

Opgelet: zelfbruiners zijn geen zonneproducten en beschermen de huid dan ook niet tegen schadelijke UV-stralen. Het is te allen tijde aanbevolen om zonnebescherming te smeren, zelfs wanneer te zon niet schijnt.

tendance-heshi-574x1024

Slaap je bruin

Met deze zelfbruinende anti-agingcrème voor het gezicht kan je nu ook 's nachts
multitasken. Een nootje over het gezicht, de hals en decolleté verdelen volstaat om al slapend de huid te verzorgen en van een subtiel kleurtje te voorzien. Dit dankzij een combinatie van hydraterende en anti-agingstoffen (hyaluronzuur, zachte amandelolie en eiwitten van jojoba) en 100% natuurlijke DHA.

Overnight Ageless Tanning Balm he-shi, € 28

1/

tendance-collistar

Smeer een masker

Dit slaapmasker voedt de huid met actieve ingrediënten terwijl het zelfbruinend product voor een stralende, natuurlijke teint zorgt, en dat in slechts één nacht.

Self-tanning regenerating magic mask van Collistar, € 26. Verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

2/

Oenobiol-Joli-Teint-Packshot-FR-2-BD-768x859

Slik een pilletje

De makkelijkste manier om bruin te worden? Door elke dag een pilletje bij het ontbijt te slikken! Boost je teint en verleng de houdbaarheid van je weekje Spaanse na thuiskomst. I took a pill in Ibiza, maar dan helemaal anders!

Joli Teint van Oenobiol, € 22,40. Verkrijgbaar bij de apotheker.

3/

Etui-Terracotta-Autobronzant-1215

De exclusieve formule, een subtiele mix van vijf natuurlijke pigmenten, gaat de huid van binnenuit kleuren en geeft zowel gezicht als lichaam een mooie bruine tint, en dat het hele jaar door.

Terracotta Cocktail 'Sublieme teint' van Biocity, € 22,95. Verkrijgbaar bij de apotheker en parafarmacieën.