Deze cultconcealer is eindelijk opnieuw beschikbaar in België

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Deze cultconcealer is eindelijk opnieuw beschikbaar in België

The Eraser Eye, de populaire concealer van Maybelline, is na een afwezigheid van een paar jaar opnieuw in de Belgische winkelrekken te vinden.

Wie het al eens meemaakte, weet dat het geen pretje is wanneer je favoriete make-up, verzorgingsproduct of parfum ZONDER DUIDELIJKE REDEN uit het beautyrek gehaald wordt. (Juicy Tubes en Armani White #rip) De 'Eraser Eye-concealer' van Maybelline verging enkele jaren geleden eenzelfde lot. Hoewel de verdwijning voor opschudding onder fans van de concealer met het handige sponsdopje heeft het tot nu geduurd vooraleer het succesnummer opnieuw in de Belgische raakte.

It's back!

Waarom zijn we blij? Omdat dit product niet minder dan een toppertje is! Door de hoge pigmentatie werkt de concealer makkelijk donkere kringen weg, de handige sponsapplicator is perfect om de formule snel in de huid te blenden. Bovendien geven antioxidanten afkomstig van de gojibes de vermoeide huid een instant opkikker.

Bovendien kan je het product op verschillende manieren gebruiken en krijg je dus extra waar voor je geld.

 • Als concealer
  onder je ogen om donkere kringen te verdoezelen: breng
  enkele stipjes concealer aan onder je ogen en verspreid zachtjes met je
  vingertoppen. Wrijf zeker niet te hard zodat je de concealer niet wegveegt.
 • Als highlighter
  op die delen van het gezicht die je wil doen oplichten. Neem
  hiervoor een tint die lichter is dan je normale huidskleur. Breng de concealer aan
  onder je ogen, in het midden van de kin, op de neusbrug tot aan het voorhoofd en op de cupidoboog om je lippen voller te doen lijken.
 • Als oogschaduwprimer
  Breng de concealer aan op beide ogen en fixeer met een transparant poeder alvorens oogschaduw aan te brengen. Op die manier zal de kleur van de oogschaduw beter uitkomen en blijft hij de hele dag zitten.

Naast de twee bestaande tinten (light en nude) lanceert het Amerikaanse cosmeticamerk in september ook een verhelderende (brightening) en neutraliserende versie.

The Eraser Eye van Maybelline, 13,29 euro.