Lancôme haalt beautyfavoriet uit de rekken

Geüpdatet op 18 februari 2020 door Laure Vandendaele
Lancôme haalt beautyfavoriet uit de rekkenDe eerste Juice Tubes van Lancôme kwamen in 2000 op de markt

Je favoriete lipgloss is bijna niet meer. Zestien jaar nadat Lancômes Juicy Tubes in de make-uptasjes van zo goed als iedere tiener belandde, haalt het merk de cultklassieker binnenkort uit de rekken. 

Geef je innerlijke make-up 'hoarder' vrij spel en sla maar snel een voorraad 'Juicy Tubes' in want de stroperige lipglossjes verdwijnen binnenkort uit de parfumerie. Lancôme bracht de transparante, glanzende make-upglossjes op de markt in 2000, het jaar dat naast een nieuw millennium ook de hoogdagen van glossy lippen inluidde. Voor het eerst kon je met échte make-up voor volwassenen naar school en het feit dat de kruimels van je boterhammen na elke middagpauze op je lippen kleefden, nam je er graag bij. Lipglossen veranderden in lippenstiften, je make-upcollectie nam buitenaardse proporties aan maar de Juicy Tubes had nog steeds een plaatsje in ons cosmeticaminnend hart.

3605970048945_MOULINROSE_JUICYTUBESSMOOTHIE
De eerste Juicy Tubes kwamen in 2000 op de markt

Zestien jaar nadat de Ultra Shiny Lip Gloss voor het eerst op de markt kwam, acht Lancôme de tijd rijp voor iets nieuws. Sinds haar aanstelling als creatief directeur blies Lisa Eldridge een frisse wind doorheen de bestaande make-upcollectie van het iconische Franse huis. Out with the old and in with the new, zo lijkt het. En hoewel we betreuren dat de Juicy Tubes binnenkort niet langer in onze parfumerieën terug te vinden zijn, kwam Eldridge met een fris en verrassend alternatief. Met de lancering van de Juicy Shaker brengt Eldridge een eerbetoon aan de populaire Juicy Tubes en 'The Shaker', een iconische lippenstift die door Lancôme oprichter Armand Petitjean als in 1946 ontwikkelde. De Juice Shaker werd een vloeibaar bi-fase product dat voedende oliën en knallende pigmenten combineert. Even shaken als een cocktail volstaat om de twee fasen met elkaar te vermengen en de kleur met het innovatieve sponsborsteltje op de lippen aan te brengen. Dat kan van subtiel en transparant tot knallend en kleurrijk. Net zoals bij de Juicy Tubes krijgen de 13 verschillende Juice Shakers elk hun eigen kleurtje én geurtje.

Nieuw in de familie: Juicy Shaker
Nieuw in de familie: Juicy Shaker

De Juice Shakers zijn vanaf deze maand verkrijgbaar. Per stuk betaal je 22 euro.