Er bestaat nu een highlighter voor je vagina

Gepubliceerd op 27 juli 2017 door Laure Vandendaele
Er bestaat nu een highlighter voor je vagina

Vajazzling is hopeloos passé. Wie anno 2017 een beetje mee wil zijn met intieme opsmuk, smeert dan ook daar een glimmende highlighter.

Eerst en vooral: elke vrouw behandelt haar intieme zone zoals zij dat wilt. Netjes onderhouden als een Franse kasteeltuin, gemillimeterd als de bol van G.I. Jane, permanent onthaard of zonder menselijke ingreep, it's all good. 

Een perfecte v

vagina highlighter the perfect v

Wie meent dat de regio down under best wat meer tlc kan gebruiken, kan zich nu te goed doen aan de producten van het Deense merk The Perfect V. "We waxen, we scheren, we piercen en we tatoeëren onze vagina. We komen er soms zelfs mee in de zon! En toch verwachten we dat het er goed blijft uitzien?", lezen we op de site. "De delicate huid van ons gezicht en decolleté krijgt dag en nacht onze aandacht, maar onze 'v' zien we vaak schromelijk over het hoofd." Om dit probleem de wereld uit te helpen ontwikkelde Avonda Urben een reeks producten waaronder een hydraterende crème en een exfoliërende srub die de huid van de vagina in topvorm moet krijgen

6 dingen die je moet weten over permanente ontharing

Regenboogglans

highlighter vagina the perfect v

Maar goed, laten we even inzoomen op het meest spraakmakende product uit het gamma: de Very V Luminizer ofte een highlighter voor je vagina. Die - zo lezen we verder op de website - voegt met zijn regeboogglans extra schoonheid aan 'de v' toe." Ook oneffenheden van de huid worden dankzij de glanzende crème met vitamine E en vlierbloesems weggewerkt. Meer dan een beetje highlighter op de bikinilijn en de zichtbare huid van de V-zone te smeren is er niet aan om het gewenste resultaat te verkrijgen. Hoe gek we ook zijn op onze highlighters, dit glansgoedje laten we maar aan ons voorbij gaan.

Ontharen met was: do's en dont's

Vergeet immers niet dat de V-zone zelf al uitstekend werk verricht en dat cosmetische producten de PH-waarde grondig kunnen verstoren. Wie de 'Very V Luminzer' toch wil testen, boekt maar beter snel een tripje naar Scandinavië want de producten zijn voorlopig enkel via de webshop in het Hoge Noorden verkrijgbaar.