Nieuwe hotspot in Antwerpen: Riad

Geüpdatet op 10 oktober 2017 door ELLE België
Nieuwe hotspot in Antwerpen: Riad

Hoera, onze favoriete wenkbrauwenbar House Of Brows krijgt er een ontbijt- en lunchbar bij. Riad is the place to be op het Antwerpse Noord.

Riad maakt het eilandje van Antwerpen een Marokkaans getinte bar rijker. Gastvrouw en moeder van Myriam, Martine en barista Dries ontvangen je met open armen in Riad. Ze bieden je het beste ontbijt van de stad en een overheerlijke lunch aan. Met passie toveren ze een heerlijk maal op je bord. Gastvrijheid is een sleutelwoord voor Riad en dat ondervinden we meteen.

Een Marokkaanse tint voor een instant vakantiegevoel

Riad is een bar mét een verhaal. Deze hotspot vormt namelijk de ideale mix tussen twee culturen. Myriam, de oprichtster van House Of Brows, reisde vroeger frequent naar haar familie in Marokko, waar ze telkens kon genieten van traditionele keuken met fantastische geuren, kleuren en smaken. Dit voegde ze samen met een healthy lifestyle en ze stak de authentieke geuren en smaken in een gezond jasje voor Riad. Alle ingrediënten voor een instant vakantiegevoel zijn hier aanwezig dankzij de gezellige Marokkaanse sfeer.

riad antwerp hotspot noord eilandje

Een veelzijdig menu

Het menu van Riad is veelzijdig: je kan er zowel voor een klassiek ontbijt als voor een stevige lunch terecht. Zo staat er dagverse soep met een Marokkaans tintje met brood en kruidenboter op het menu. Ook kan je er terecht voor Harira soep met een pita broodje en lekkere dadels, een trio van bruschetta, huisgemaakte Pastilla kip met Marokkaanse salade en quiche met spinazie en geitenkaas. Daarnaast staan er gevulde msemmen, een soort Marokkaanse pannenkoek, op het menu. Ook voor de zoetebekken onder ons is er heel wat lekkers! Riad voorziet homemade sweets & treats: chocolademousse met Belgische chocolade met of zonder vers fruit, brownies en warme appeltaart.

Bovendien wordt dit alles aan voordelige prijzen aangeboden, de meesten liggen onder de €10. Prijs-kwaliteit verzekerd dus.

(Breng ook zeker een bezoekje aan onze favoriete bagelbars in Antwerpen. Ook Emma's Kitchen en DIVERS zijn absolute aanraders in Antwerpen!)

Lien Egghe