Hier scoor je de lekkerste açai bowls van Antwerpen

Geüpdatet op 17 oktober 2017 door ELLE België
Hier scoor je de lekkerste açai bowls van Antwerpen

Het Zuid in Antwerpen is weer een hip adresje rijker. Zin in een gezond ontbijt of eerder een energieke lunch? Dan ben je bij DIVERS aan het juiste adres! 

Bij DIVERS kan je terecht voor ‘fastfood to go’, maar dan de gezonde versie. Deze ontbijt- en lunchbar heeft zowel smoothies en sapjes in de aanbieding, als detoxsoepen en smoothie bowls en dit met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De smoothie bowls zijn vergelijkbaar met açai bowls. Deze kan je trouwens ook zelf maken! Bij DIVERS zijn ze alvast even Instagramable als onze zelfgemaakte açai bowls!

De gerechten worden bereid met eerlijke en organische ingrediënten die vrij zijn van geraffineerde suikers. Je kan ook kiezen voor een lactose- of glutenvrij menu. Alles wordt à la minute klaargemaakt, dus verzoekjes kunnen ingewilligd worden. Wat initieel bedoeld was als een take-out concept, groeide uit tot een echte eetgelegenheid. De sfeer bij DIVERS zit dus alvast goed. Je kan er gezellig tafelen in een lichte en gezellige omgeving.

acai bowls smoothie bowls divers

Esther haalde het idee om DIVERS te openen uit het fenomeen dat mensen ’s morgens de deur uitgaan zonder iets te eten. Alle gezonde gerechten kunnen worden afgehaald, zodat je die zelfs in de auto op weg naar het werk kan nuttigen.

Via Deliveroo kan je ook een gezonde maaltijd van DIVERS laten leveren.

Adres: Volkstaat 9, 2000 Antwerpen

(Lien Egghe)