Getest: House of Brows

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Getest: House of Brows

houseofbrows

House of Brows is het eerste salon in België dat zich uitsluitend toelegt op die twee harige streepjes boven je ogen, die je gezicht kunnen maken of kraken. Mijn borstelige wenkbrauwen ondergingen de test: 

Sommige kids spelen met Lego, anderen met computergames en nog anderen zijn dan weer bezeten door wenkbrauwen... Al van jongs af aan leerde eigenares Myriam de kunst van threading (lees: epileren met een touwtje) en droomde ze van een eigen wenkbrauwhuisje.

Zoveel jaren later is het eerste wenkbrauwsalon in Antwerpen een feit. Onder het motto "your brows, my passion" ontvangt Myriam je hartelijk in haar pand op de Sint-Paulusstraat. Het valt meteen op hoe buitengewoon perfect haar eigen wenkbrauwen zijn, van een waanzinnig visitekaartje gesproken.

House of Brows biedt een uitgebreid wenkbrauwmenu. Kies je voor HD brow, dan word je na de epilatie volledig opgemaakt met producten van Anastasia Beverly Hills (de natte droom van beautykenners). Wegens tijdsgebrek moet ik het houden op een basis threading and shaping behandeling zonder make-up (i'll be back!).

Na een nauwkeurige inspectie en een vurige ondervraging - "Wil ik een hoekje in het model, of eerder een rondere boog?" - merkt Myriam dat mijn wenkbrauwen niet symmetrisch zijn. Meteen haalt ze een grote witte elastiek boven die ze tussen haar handen knoopt en waarmee ze rond de wenkbrauwen schraapt. Een lastig, tintelend gevoel, dat wel, maar in nog geen tien minuten is de klus geklaard en bevinden de verdwaalde haartjes zich terug op het rechte pad.

Resultaat:

Achteraf is de zone rond de wenkbrauwen een beetje geïrriteerd en rood. Na enkele uurtjes beschik je echter over een perfect afgewerkt - én symmetrisch - stel.

browsvoor en na
Voor en na

Praktisch:

Sint-Paulusstraat 41, Antwerpen
Reserveren kan via de website.
Woensdag – Zaterdag
10:00u – 13:00u op afspraak
14:00u – 18:00u zonder afspraak