Op deze Parijse hotspots eten en drinken alle celebs tijdens Paris Fashion Week

Geüpdatet op 11 maart 2024 door Lore Ginneberge
Op deze Parijse hotspots eten en drinken alle celebs tijdens Paris Fashion Week Launchmetrics Spotlight

Parijs is altijd een goed idee, maar tijdens Paris Fashion Week valt er extra veel te beleven. Boek dus snel een retourtje met de Eurostar en probeer een plaatsje te bemachtigen op deze plekjes, want hier spot je alle fashion insiders, modellen en celebs.

Café Kitsuné

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Café Kitsuné (@cafekitsune) op

Dit is hipster heaven op aarde, en dat hebben ook modemensen goed begrepen. Je vindt er volgens velen de beste koffie van Parijs, net als het meest modieuze cliënteel van Parijs, en dat allemaal in het prachtige Palais Royal. Daarnaast werd onlangs een bistro geopend vlakbij het Louvre, ga hem snel ontdekken om de massa voor te zijn!

51 Galerie de Montpensier, 75001 Parijs.

Caviar Kaspia

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Caviar Kaspia (@caviarkaspia) op

Het hoeft niet te verbazen dat kaviaar hier de ster van de show is. Deze hotspot is dan ook de favoriete plek van de rich & famous, vooral tijdens fashion week. Kim Kardashian schijnt vaste gast te zijn, net als Bella Hadid, en deze Emily Ratajkowski.

17 Place de la Madeleine, 75008 Parijs

Merci

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Merci Paris (@merciparis) op

Parijs zonder een stop in Merci is zoals Rue Cambon zonder Chanel. Hier kan je shoppen en heerlijk lunchen, twee vliegen in één klap! Op het menu staan salades met quinoa, veel verse groenten, verse sappen en typische Franse compote. Het interieur verandert er regelmatig, dus er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Boulevard Beaumarchais 11,  75003 Parijs

Hôtel Costes

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hôtel Costes (@hotelcostes)

Niet meteen budgetvriendelijk, maar de service en het eten zijn wel tiptop in orde. Of je nu naar een koffietje verlangt of een klassieke Franse maaltijd, je kan er alles krijgen. Grote kans dat je tijdens het aperitieven Gigi Hadid of Kaia Gerber spot.

239-241 Rue Saint Honoré, 75001 Parijs

Monsieur Bleu

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monsieur Bleu (@monsieur_bleu)

Het perfecte restaurant voor wie een middagje stevig tafelen op de agenda heeft staan. Dankzij de perfecte ligging bij Le Grand Palais en Palais de Tokyo is Monsieur Blue een perfecte lunchspot voor fashionista's. Zonnige nazomerdag? Installeer je dan zeker op het prachtige terras.

Avenue de New York 20, 75116 Parijs

Cafe Charlot

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MakeLifeEasier (@makelifeeasier_pl) op

Een lekker glaasje rosé of een perfect gemaakte café au lait, tijdens de modeweken maken we hier deel uit van het interieur.

Rue de Bretagne 38, 75003 Parijs

Coffee Parisien

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Coffee Parisien🍔 (@coffeeparisien) op

Als Marion Cotillard niet op de eerste rij bij het defilé van Dior zit, vind je haar hoogstwaarschijnlijk hier met Guillaume Canet. Een klassieker.

Rue Princesse 4, 75006 Paris

Zin gekregen in een tripje Parijs? Met Eurostar duurt de reis slechts 1u22 vanuit Brussel-Zuid! Ga naar de website. van Eurostar voor meer info en tickets.