North West geeft mama Kim Kardashian hilarische Minions make-over

Gepubliceerd op 2 augustus 2022 door Lore Ginneberge
North West geeft mama Kim Kardashian hilarische Minions make-over @kimkardashian

Wordt North West de volgende met een eigen beautylijn? De skills van Kim Kardashians oudste dochter staan alvast op punt.

Net als iedereen op TikTok, blijkt ook North West fan van de Minions. De oudste dochter van Kim en Ye gebruikte haar make-upskills en Minions-expertise en deed mee aan de virale TikToktrend waarbij gebruikers hun jongere broertjes en zusjes stiekem omtoveren tot geel mannetje met een bril (wat vaak eindigt in tranen). North -  TikTok-queen in wording - gaf haar eigen draai aan de hype en nam niemand minder dan Kimberly Kardashian onder handen. In een TikTokpost op hun gedeelde account, liet mama Kim haar nieuwe look zien, uitgevoerd door creatieve duizendpoot North.

De artiste in wording creëerde een Mama Minion met behulp van make-uppaletten zover het oog reikt. De video begint met een reeks oogschaduwpaletten, waaronder enkele cultfavorieten van Morphe. North start wijselijk met een primer en gaat daarna aan de slag met verschillende tinten gele oogschaduw. Haar artistieke visie kent geen grenzen, want na het obligatoire Minions-brilletje voegt de negenjarige blauwe oogschaduw toe op de lippen, afgewerkt met een laagje glitterende gloss.

@kimandnorth💛 MOMMY MINION 💛

♬ Minion_lovers - Matthew 🎸

Zoals fans wellicht weten, is dit niet de eerste keer dat North interesse toont in make-up. Eerdere TikToks omvatten een kijkje in haar 'get ready with me' voor een Rudolph-geïnspireerde look, het gebruik van special effects make-up om een look te creëren waarbij haar lippen werden dichtgelijmd, en een video met Kim waar nepbloed en dramatische oogschaduw aan te pas kwamen.

In een recent interview met Allure onthulde Kardashian dat ze zelfs iemand zou inhuren om haar kinderen make-up te leren. "Mijn kinderen zien elke dag de meest geweldige make-upartiesten," zei ze. "Dus als ze tips en lessen willen als ze ouder zijn, zou ik dat absoluut doen." Ze deelde ook dat North "echt goed" is in special effects make-up en dat ze al een leraar had ingehuurd om haar dochter op dat gebied les te komen geven. North heeft nog tijd om haar skills aan te scherpen, maar het lijkt of ze haar persoonlijke stijl al helemaal onder controle heeft. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de kleine West, ze heeft talent op verschillende gebieden en is niet bang om haar mening te geven, vooral als het op Kim's garderobe en make-up aankomt.

LEES OOK: Dit zijn de favoriete Belgen van de Kardashians