3 harde lessen die we trekken uit de relatiebreuken van Hollywoodsterren

Gepubliceerd op 18 September 2013 door Christin Ho
3 harde lessen die we trekken uit de relatiebreuken van Hollywoodsterren
breuk
Foto: Katy Perry en Russell Brand

Er zijn zo van die Hollywoodsterren die met elkaar aanpappen en nog sneller uit elkaar gaan dan bloemen die verwelken en schepen die vergaan. Of ze al dan niet vrienden blijven en hun frustraties de vrije loop laten in hun lyrics en roddelboekjes kan ons geen worst schelen. Wij kunnen wel drie harde lessen trekken uit hun break ups.

1. Te snel in het huwelijksbootje stappen is een slecht plan

Kim Kardashian en Kris Humphries, Katy Perry en Russell Brand en Britney Spears – die voor welgeteld 14 seconden getrouwd was – leden allemaal aan het ik-bind-me-te-snel-aan-iemand-syndroom. Als je te snel je ja-woord geeft, krijg je daar gratis een ticket naar de advocaat bij. De sleutel tot een goed huwelijk is communicatie. Kom je ineens te weten dat je partner geen kinderen wilt en jij wel, dat jij op het platteland wilt gaan wonen terwijl hij liever vertoeft in een stad? Zo’n dingen kan je beter op voorhand bespreken.

Les 1: Ga ervoor als je elkaar door en door kent.

2. Als je niet voorzichtig bent, word je betrapt
Hoeveel keren hebben we al ontdekt dat celebs niet zo onschuldig zijn als ze lijken? Kristen Stewart werd op heterdaad betrapt met Rupert Sanders en Ashton Kutcher werd gefotografeerd in een jacuzzi omringd door naakte vrouwen. Als je beroemd bent, zal de paparazzi je snel vinden net zoals je partner als je ligt te smossen met een ander.

Les 2: Liever je vriend dumpen, dan betrapt worden met een ander in bed.

3. Je ex in het openbaar zwartmaken, is niet slim.
Na de breuk de vuile was van je ex buiten hangen, is geen onbekend fenomeen in Hollywoodland. Naast Taylor Swift vervolledigen Halle Berry en Heather Mills de top drie van exen uit de hel. Wat er tussen jou en je ex gebeurde, is jullie zaak en niet die van de hele wereld.

Les 3: Hou je vuile was voor jezelf.

Bron: Sheknows