5 relatielessen die we trekken uit de celeb break-ups van 2019

Geüpdatet op 13 augustus 2019 door Lore Ginneberge
5 relatielessen die we trekken uit de celeb break-ups van 2019

2019 is nog niet om, maar we hebben onze portie Hollywooddrama wel al gehad. Na enkele pijnlijke scheidingen kunnen we concluderen dat beroemdheden nog steeds niet uitblinken in lange, stabiele relaties. Dit is wat we leerden uit enkele recente celebrity break-ups.

Heel veel trouwpartijen dit jaar in Hollywood, maar minstens evenveel scheidingen. Sommige relatiebreuken zagen we al mijlenver aankomen (we kijken naar jou, Bradley), terwijl andere ex-koppels ons oprecht doen twijfelen aan het bestaan van Ware Liefde. Laat deze beroemde break-ups een lesje zijn voor ons allemaal:

1. Laat elkaar los

Zayn Gigi Hadid relatiebreuk celebs beroemdheden 2019

Het lijkt alweer even geleden, maar Gigi Hadid en Zayn Malik vormden lang het hotste koppel in celebrityland. Het model en de zanger leken een match made in heaven, maar gaven hun relatie toch op onder het voorwendsel 'beste vrienden te blijven'. Ook een poging tot verzoening bleek verloren moeite, want na enkele maanden sneuvelde hun relatie 2.0 opnieuw. Sindsdien duiken regelmatig geruchten op van Zayn die Gigi hopeloos probeert terug te winnen. Kwatongen spreken zelfs van 'emotionele afpersing' van zijn kant. Ook toen Hadid onlangs gespot werd met een mannelijke 'vriend', spuwde Zayn meteen z'n gal op Twitter, het bewijs dat hij nog steeds niet over de relatiebreuk heen is...

Lesje geleerd: Wanneer je besluit uit elkaar te gaan, moet je kunnen loslaten en aanvaarden dat het leven (en je ex) verdergaat - hoe moeilijk ook.

2. Eens een bedrieger...

Khloe Kardashian Tristan break-up relatie

Het grootst uitgesmeerde Hollywooddrama van 2019 is ongetwijfeld de ellendige breuk tussen realityster Khloe Kardashian en basketballer Tristan Thompson. Hoewel het eindelijk leek of de jongste Kardashian geluk had in de liefde, ging het al snel de verkeerde kant op. Om te beginnen snoepte Khloe haar lover af van een andere vrouw en was er dus toen al bedrog in het spel. Niet veel later verwachtte Khloe haar eerste kindje en zelfs toén kon Tristan zich niet koest houden. Terwijl de realityster hoogzwanger rondliep, bezocht Thompson gezellig nachtclubs en werd hij er meermaals (!) al zoenend gefilmd. Auwch. Khloe, vergevingsgezind als ze is, gaf hem nog een kans en samen verwelkomden ze baby True. Tot de hel losbrak door het welbekende Jordyn-schandaal. Tristan besloot dit keer op bekend terrein te blijven... Gevolg: -1 voor de liefde bij Khloe en -1 voor de vriendschap bij Kylie. Wat een wrede wereld toch.

Lesje geleerd: Ga je aan de haal met een man die z'n echtgenote bedriegt, weet dan dat de geschiedenis zich vaak herhaalt.

3. Houd je vuile was binnenshuis

Cardi B Offset drama relatie

Geen celebkoppel dat z'n breuk(en) zo publiekelijk maakte als rappers Cardi B en Offset. Beide sterren hebben - zacht uitgedrukt - een groot gevoel voor drama en dat kwam de relatie niet echt ten goede. Ook hier was er herhaaldelijk bedrog in het spel van Offset's kant, maar in plaats van alles rustig te regelen, gooiden de twee elk conflict, elk gerucht en elke split online. Deze relatie is meer entertainend dan de gemiddelde realitysoap. Gevolg: roddelpers en fans van beide kampen, iedereen heeft een mening over dit koppel klaar. Inmiddels lijkt het of de twee opnieuw samen zijn, maar zeker ben je nooit.

Lesje geleerd: Wil je vermijden dat de buurvrouw van de kapper van je tante je liefdesleven vanbuiten kent, blijf dan weg van sociale media en regel relatieproblemen onder elkaar.

4. Een huwelijk kan relaties bemoeilijken

Miley Cyrus Liam Hemsworth relatie breuk

 

De prijs voor minst verwachte breuk van 2019 gaat wat ons betreft naar Miley Cyrus en Liam Hemsworth. Na een tumultueuze knipperlichtrelatie van 10 jaar (!) leek de relatie eindelijk in de plooi te vallen. Miley en Liam besloten daarom stiekem te trouwen in december, maar dat was achteraf gezien niet de juiste beslissing. Na 7 maanden huwelijk besluit het koppel er definitief de brui aan te geven, volgens een woordvoerder omdat ze zich sinds die trouwerij 'niet meer zo verbonden voelden'. Wacht eens even, hoort een huwelijk je niet net nog meer te verbinden? Voor een vrije geest als Miley was deze verbintenis mogelijks te verstikkend. Of misschien had het koppel een aantal breuken geleden al moeten weten hoe laat het is...

Lesje geleerd: Een huwelijk is geen garantie op een mooie, langdurige relatie. Als je twijfelt aan je partner, zal geen trouwpartij - hoe romantisch ook - die onzekerheden wegnemen. Of zoals Hailey Bieber zei, na 4 maand getrouwd met The Biebs: "Marriage is really effing hard".

5. Laat je niet gek maken

Irina Shayk Bradley Cooper

De break-up die we daarentegen het hardst zagen aankomen, was die tussen Bradley Cooper en Irina Shayk. Hoewel het beroemde model en de knappe acteur al jaren een koppel vormden, stonden ze de laatste maanden onder enorme druk. Aanleiding was de veelbesproken film 'A Star is Born', waarin Cooper het erg romantisch heeft met Lady Gaga. Hoewel de film pure fictie is, en beide acteurs gelukkig getrouwd/verloofd waren, zagen fans allerlei tekens die op een off-screen liefde wezen: Gaga blies haar verloving af, de twee acteurs zongen iets te romantisch samen, Irina Shayk zou stikjaloers zijn... Wat er daadwerkelijk van aan is zullen we nooit weten, maar feit is dat het voor die arme Irina allemaal teveel werd. Ze verliet Bradley na 4 jaar...en intussen heeft Lady Gaga een nieuw lief.
Lesje geleerd: Je bent dan wel geen celebrity, er zijn altijd anderen die je relatie liever zien sneuvelen dan slagen. Let niet op jaloerse exen of vriendinnen van je lief: hij koos voor jou.