Blauwe maandag: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn uit elkaar

Gepubliceerd op 12 augustus 2019 door Lore Ginneberge
Blauwe maandag: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn uit elkaar

Het sterrendom en de liefde, het is een moeilijk verhaal. De laatste break-up geruchten slaan op onze huidige covergirl Miley Cyrus en haar beau Liam Hemsworth. De twee daten al sinds zolang iedereen zich kan herinneren, maar hun wegen scheiden zich definitief na 7 maanden huwelijk.

Moeilijk huwelijk

Miley en Liam vormden het soort koppel waarvan je geloofde dat ze meant to be zijn. Ze leerden elkaar kennen in 2009 op de filmset van 'The Last Song' en hielden er sindsdien een stormachtige knipperlichtrelatie op na. Na elke break-up geloofden fans vurig dat de twee weer samen zouden komen, en dat gebeurde keer op keer. De laatste maanden leken echter uitzonderlijk positief voor Miley en Liam, want afgelopen kerst trad het celebritykoppel stiekem in het huwelijk.

Ook op professioneel vlak ging het beide sterren voor de wind, want Hemsworth is momenteel te zien in de romcom 'Isn't it Romantic', terwijl Miley Cyrus succes boekt als Ashley O in de Netflix-serie 'Black Mirror' én binnenkort een album uitbrengt. Dit is dan ook meteen de reden die wordt gegeven voor de breuk. Een woordvoerder laat weten aan E! News dat de twee zich willen focussen op zichzelf en hun carrière. Het bekende riedeltje dus. Daar voegde de woordvoerder nog aan toe dat ze het al 'maanden proberen te laten werken', maar dat ze zich sinds hun huwelijk 'niet verbonden voelden' en dat het een 'moeilijk jaar' is geweest voor de twee. Zo zie je maar dat dingen niet altijd zijn zoals ze lijken.

Rebound

En wanneer het over een celebritybreuk gaat, is een portie drama nooit ver weg. Miley vertelde onlangs tijdens een interview in ELLE dat haar relatie met Liam 'uniek, complex en modern' is (of beter: was), maar dat ze zich altijd aangetrokken zal voelen tot vrouwen. Blijkbaar meende de popster wat ze zei, want gisteren werd ze al zoenend gespot op in Italië met mede-celebrity Kaitlynn Carter, bekend van de serie 'The Hills: New Beginnings'. Zou er iets moois bloeien tussen de twee? Over New Beginnings gesproken...

Miley zelf is alvast niet bereikbaar voor commentaar, want geniet volop van haar vakantie in Italië. En wij kunnen het haar niet kwalijk nemen. Wel post ze deze foto met cryptisch onderschrift.

Wordt vervolgd?

Lees ook: Zo ontspannen je favoriete beroemdheden zich