Alles wat je moet weten over de reboot van The Hills

Geüpdatet op 20 juni 2019 door ELLE België
Alles wat je moet weten over de reboot van The Hills

Hoe zou het nog zijn met... Whitney, Audrina & co? Binnenkort valt alles te bekijken op MTV.

Een nieuw begin

Voor wie het nog niet opgevallen was, revivals zijn de laatste tijd booming business. Alles nineties - en dan bedoelen we ook écht alles - is hotter dan hot, maar ook op het kleine scherm zien we reboots van succesvolle series zoals Will & Grace, Buffy: The Vampire Slayer en binnenkort dus ook The Hills.

Na een gezellig onderonsje van de originele cast op de MTV VMA's vorig jaar werd het grote nieuws onthuld: The Hills komt terug, na een break van acht jaar. Het reality tv-programma dat van 2006 tot 2010 te zien was op MTV en je een kijkje gaf in het glamoureuze leven van onder meer Whitney Port, Heidi Montag en Audrina Patridge, pikt de draad opnieuw op en toont je de 'New Beginnings' van de voormalige it-girls.

Lees ook: Deze series krijgen binnenkort een nieuw seizoen

Wie zal (niet meer) meespelen in The Hills?

Niet alles zal bij het oude blijven, want dit keer moeten we het zonder Lauren Conrad stellen. De voormalige protagoniste liet weten dat ze het te druk heeft met haar werk en de opvoeding van haar zoontje. Ook Kristin Cavallari heeft niet getekend voor het nieuwe seizoen. Wie wel van de partij zal zijn, is notoire bad boy Justin Bobby, die tegenwoordig een kapsalon runt, evenals bovengenoemde sterren Whitney, Heidi en Audrina.

En dan is er nog verrassend nieuws: niemand minder dan Mischa Barton maakt haar comeback op televisie. En wat voor één. De 32-jarige actrice maakte het nieuws  via haar Instagrampagina bekend."Toen MTV me de kans bood om deel uit te maken van een realityprogramma dat geïnspireerd is op The O.C., zag ik het als de perfecte start van een nieuw hoofdstuk", schreef Barton. Dat is opvallend, want de actrice was als Marissa Cooper jarenlang de ster uit 'The O.C', een televisieserie over het leven van een groepje Californische tieners, waarvan 'The Hills' eigenlijk een spin-off is. Benieuwd wat dat zal geven...

Eerste beelden

MTV is ons al maanden warm aan het maken voor de reboot (met succes) en dropte onlangs deze trailer:

We zien vooral emotionele beelden uit de originele reeks en enkele teasers van de 'New Beginnings'. Spannend!

Get the look: Whitney Port

whitney port the hilss reboot make-up

Aangezien we niet kunnen wachten om te smullen van het (al dan niet gespeelde) drama én omdat de kleding, kapsels en make-uplooks van de LA girls ons toentertijd heel wat inspiratie gaven, is dit alvast een voorproefje. Whitney Port, onze persoonlijke favoriet, houdt het als 33-jarige tegenwoordig simpel qua make-up: mooie egale teint, kleurtje op de wangen, verzorgde wenkbrauwen en gekrulde wimpers. Zo krijg je haar look:

makeup whitney port the hills

1. Roze lip & cheek-tint, Darphin, €33,66
2. CC Cream, Les Couleurs de Noir, €21,90
3. Lippenbalsem in 'Nude Tendre', Avène, €17,90
4. Wimperkruller, HEMA, €3,50
5. Wenkbrauwmascara, Urban Decay, €27,90.

The Hills: New Beginnings is vanaf 30 juni elke zondag te bekijken op MTV

Tags: Tv.