Hoera: nillies-hitserie The Hills komt terug

Gepubliceerd op 21 Augustus 2018 door Maxine Detaellenaere
Hoera: nillies-hitserie The Hills komt terug

Hoe zou het nog zijn met... Whitney, Audrina & co? Binnenkort kan je het antwoord bekijken op MTV.

Voor wie het nog niet opgevallen was, revivals zijn de laatste tijd booming business. Alles nineties - en dan bedoelen we ook echt alles - is hotter dan hot, maar ook op het kleine scherm zien we reboots van succesvolle series zoals Will & Grace, Buffy: The Vampire Slayer en binnenkort dus ook The Hills.

Na een gezellig onderonsje van de originele cast op de MTV VMA's gisterenavond werd het grote nieuws onthuld: The Hills komt terug, na een hiatus van acht jaar. Het reality tv programma dat van 2006 tot 2010 te zien was op MTV en je een kijkje gaf in het glamoureuze leven van onder meer Whitney Port, Heidi Montag en Audrina Patridge, pikt de draad opnieuw op en toont je de 'New Beginnings' van de voormalige it-girls. Al zal het dit keer zonder Lauren Conrad zijn, want de voormalige protagoniste liet weten dat ze het te druk heeft met haar werk en de opvoeding van haar zoontje. Wie wel van de partij zal zijn, is notoire bad boy Justin Bobby, die tegenwoordig een kapsalon bestiert.

In een nostalgische bui? Lees dan ook 'Buffy: The Vampire Slayer krijgt een reboot' en 'Dit worden de nieuwe Charlie's Angels'.

Tags: Tv.