Deze geweldige series krijgen binnenkort een vervolg

Gepubliceerd op 6 mei 2019 door Lore Ginneberge
Deze geweldige series krijgen binnenkort een vervolg

Geen idee wat te doen met je vrije tijd nu Game of Thrones bijna eindigt? Gelukkig zijn er nog heel wat andere topseries waarvan binnenkort een nieuw seizoen verschijnt.

Waarschuwing: bevat spoilers van voorgaande seizoenen.

1/

Handmaid’s Tale

Het derde deel van deze razend spannende reeks verschijnt volgende maand al op streamingdienst Hulu. Offred staat op het punt om een revolutie te ontketenen in Gilead, maar kan en wil ze deze keer ook echt ontsnappen? De vorige twee delen werden uitgezonden door VRT, maar over dit derde deel is nog niets bekendgemaakt. De trailer ziet er alvast veelbelovend uit.

Vanaf 5 juni op Hulu.

2/

Pose

pose Netflix series nieuw seizoen

Deze revolutionaire serie komt terug voor een tweede seizoen. De reeks met een record aantal transgender acteurs neemt je opnieuw mee in de underground LGBTQ ball scene van New York. Er wordt een tijdsprong gemaakt naar 1990, wanneer Madonna's videoclip van Vogue verschijnt. Ook zal er nog meer gefocust worden op de HIV-problematiek en het activisme daarrond.

Vanaf 9 juni op Netflix.

3/

Stranger Things

Ook Stranger Things is intussen aan z'n derde seizoen toe. De kids uit Hawkins transformeerden intussen in pubers, met nieuwe relaties en nieuwe eighties kapsels. Eén ding blijft echter onveranderd: Eleven & co strijden nog steeds tegen allerlei stranger things. Het nieuwe seizoen wordt afgetrapt op The Fourth of July, waarrond ook de eerste aflevering zal draaien.

Vanaf 4 juli op Netflix.

4/

La Casa De Papel

Hoewel het verhaal van deze Spaanse serie afgerond leek, komt er nu toch een nieuw seizoen. In de trailer zie je hoe de bendeleden een welverdiende vakantie nemen (hoe schattig is Monica's zoontje?), maar die is van korte duur. La Casa De Papel zit opnieuw boordevol bloedstollende actiescènes, en dat is exact waarom we zo van deze serie houden.

Vanaf 19 juli op Netflix.

5/

Sex Education

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

Op deze Britse serie is het helaas nog iets langer wachten. Netflix kondigde pas aan dat de cast opnieuw samenkomt om hun tekst te oefenen voor het tweede seizoen. Wij zijn alvast blij om alle acteurs terug te zien en kunnen niet wachten tot deel twee verschijnt. To be continued...

Releasedatum nog niet bekend.