Deze vijf film sequels verschijnen binnenkort in de bioscoop

Geüpdatet op 6 juni 2019 door ELLE België
Deze vijf film sequels verschijnen binnenkort in de bioscoop

De filmindustrie staat niet stil en heeft nog een heleboel vervolgfilms voor ons in petto zoals  Legally Blonde 3, Avatar 2, Indiana Jones...

Jammer genoeg zal het nog even duren eer bovengenoemde films te zien zijn, maar in de tussentijd verschijnen deze sequels op het grote scherm:

1/

Child’s Play

'Onkruid vergaat niet' zeggen ze, en inderdaad: na zeven films is onze 'favoriete' roodharige pop nog steeds niet uitgespeeld.

Chucky is back en dodelijker dan ooit in deze reboot van de gelijknamige film uit 1988. Het verhaal focust op een jonge moeder, die zonder het te weten haar zoon een dodelijk cadeau geeft in de vorm van een pop. Wie zei er dat poppen enkel voor meisjes waren?

Wanneer: 19.06.2019

2/

47 meters down: Uncaged

Laten we eerlijk zijn: geen enkele haaienfilm Jaws kan overtreffen. Toch kunnen we ook genieten van gelijkaardige films als deze.

In deze sequel van 47 meters down trekken we naar de tropische wateren van Brazilië. Vijf meisjes vinden elkaar in hun zoektocht naar avontuur. Als ze horen over een verborgen onderwater ruïne, grijpen ze de kans om hun eigen Atlantis te ontdekken. Maar al snel blijkt dat de overblijfselen van deze stad niet volledig onbewoond zijn...

Wanneer: augustus 2019

3/

It Chapter 2

Dat onze angst voor clowns niet ongegrond is, werd eerder al bewezen met de film 'IT' uit 2017. In het volgende hoofdstuk keren we 30 jaar later terug naar Derry, waar de Loser Club samenkomt om Pennywise voor eens en altijd te verslaan. 

Wanneer: 05.09.2019

4/

Downton Abbey

Toen de serie Downton Abbey in 2016 eindigde na zes seizoenen, vielen fans massaal in een zwart gat. Gelukkig is het officieel en kunnen we in september de film op het grote doek bekijken.

Veel kunnen we jammer genoeg nog niet verklappen over de verhaallijn. Wat we wel al weten, is dat het verhaal verder gaat waar de serie eindigde, in 1927. Dit keer wordt er hoog bezoek verwacht op Downton Abbey, want de koning en koningin gaan langs bij de familie Crawly. Verwacht je dus aan diners en feesten zoals je ze gewend bent uit de serie: extravagant en tot in de puntjes verzorgd.

Wanneer: september 2019

5/

Zombieland: Double Tap

Deze vijf film sequels verschijnen binnenkort in de bioscoop - 1

Na tien jaar is het eindelijk zover en kunnen we uitkijken naar het langverwachte vervolg van Zombieland. 

Een ruzie tussen Columbus en Wichita zorgt ervoor dat Little Rock met een vreemde man vertrekt. Noodgedwongen moet de groep samenkomen in de hoop Little Rock terug te vinden en de familiebanden te herstellen. Onderweg wordt het trio geconfronteerd met een nieuw soort zombie, waardoor ze hun strategieën moeten aanpassen. Maar alles verandert wanneer ze de zombiejager Nevada tegenkomen. 

Wanneer: oktober 2019

Meer filmnieuws? Lees dan zeker ook:

(Stagiaire Kaat Monsieur)