Héél droevig nieuws voor Bradley Cooper…of niet?

Gepubliceerd op 7 juni 2019 door Lore Ginneberge
Héél droevig nieuws voor Bradley Cooper…of niet?

Slecht nieuws voor fans van Bradley Cooper en Irina Shayk. Het beroemde koppel besliste zopas om uit elkaar te gaan, en dat komt niet echt als een verrassing.

De geruchten deden al langer de ronde dat het scheef zat tussen acteur Bradley Cooper en model Irina Shayk. De twee waren vier jaar getrouwd en hebben samen een dochtertje. Nu werd dus officieel het einde aangekondigd van hun love story, maar eigenlijk was niemand echt verbaasd.

Want raadt eens wie óók recent haar verloving verbrak? Juist ja, Lady Gaga. Zij vormde twee jaar een koppel met Christian Carino toen ze er in februari besloot de brui aan te geven. Over de breuk vertelde ze aan PEOPLE dat het gewoon niet werkte en dat er helemaal geen 'long dramatic story' is. Maar misschien wel het begin van een nieuw verhaal?

Bradley Cooper Lady Gaga

Want sinds de succesfilm 'A Star Is Born', waarin Bradley en Gaga samen acteren, lijkt het wel of de twee zijn voorbestemd voor elkaar. Je hoeft maar te kijken naar enkele performances van hun hit 'shallow' en je weet genoeg.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lady Gaga Fans (@ladygaga.media) op

De liefde spat van het scherm. Benieuwd hoe lang deze twee nog 'best friends' zullen blijven, to be continued...