Ontdek de gastronomische wereld van Delitraiteur en win een exclusieve geschenkmand!

Geüpdatet op 10 april 2024 door ELLE Partner

Van haastige genieters tot de meest veeleisende gastronomen, al een kwart eeuw maakt Delitraiteur onderdeel uit van de wereld van fijnproevers. Beantwoord de vragen en probeer een van de 4 geschenkmanden te winnen, gevuld met exclusieve producten van topkwaliteit.

Het is lente en dat brengt een explosie van kleur, smaak en versheid met zich mee in de schappen van Delitraiteur. Kleurrijke seizoenssalades, heerlijke kant-en-klaarmaaltijden en zelfs een sapbar voor vitaminerijke dranken. Bij Delitraiteur kun je op elk moment van de dag of avond terecht voor al je hongertjes. De winkels liggen op goed bereikbare locaties en zijn open van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Van ontbijt tot late-night cravings, Delitraiteur is er met zijn perfect georganiseerde schappen.

Je hoeft geen uren in de keuken te staan, kies voor een van onze uitgebalanceerde maaltijden. Met een selectie van meer dan 200 heerlijke zoete en hartige recepten uit de vier windstreken is er voor elk wat wils in deze tempel van gastronomie.

En dat is nog niet alles, voor je cadeau-ideeën biedt Delitraiteur een gevarieerd assortiment, van Marcolini en Dandoy delicatessen tot Kalios olijfolie en alcoholische en niet-alcoholische dranken. Stel je eigen op maat gemaakte cadeaumand samen voor een even cadeau dat even bedachtzaam als smaakvol is.

Je vindt er ook exclusieve 100% Belgische producten die je nergens anders vindt.

Beantwoord de volgende vragen om mee te doen aan de wedstrijd en maak kans op een van de geschenkmanden:

Mis deze kans niet om je smaakpapillen te prikkelen met uitzonderlijke producten, aangeboden door Delitraiteur, al 25 jaar jouw partner voor fijnproevers.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Delitraiteur.

Lees ook :

Voortreffelijk vijfsterrengenot

Het Sani Resort : Genieten zonder grenzen

Getest: is de nieuwe Dyson Airstrait stijltang z'n geld waard?