Empowermonth: 31 dagen vol gratis inspiratie en support voor vrouwelijke ondernemers!

Geüpdatet op 22 maart 2024 door ELLE Partner
Empowermonth: 31 dagen vol gratis inspiratie en support voor vrouwelijke ondernemers! ©hub.brussels

Tijdens de twee editie van de ‘Empowermonth’ in maart bruist Brussel van inspirerende evenementen voor vrouwelijke ondernemers.

Ongeveer 25 activiteiten, georganiseerd door verenigingen die vrouwelijke ondernemers in Brussel helpen, ondersteunen, opleiden en promoten, staan op de agenda. Ontmoet collega's, vind de juiste partners en breng je project van de grond ! Op het programma: ondersteuning, training, workshops, netwerken en inspirerende lezingen.

Twee hoogtepunten luiden de Empowermonth in: 

  • Op 7 maart is er de Women in Business Afterwork waar (toekomstige) vrouwelijke ondernemers uit Brussel in contact kunnen komen met de organisaties die hen vooruithelpen.
  • Op 22 en 23 maart leer je tijdens een workshop hoe je je ideeën kan omzetten in een levensvatbaar project. Test je concept bij klanten, maak het rendabel, leer pitchen, vind financiering en ontdek de Brusselse ondersteuningsmogelijkheden voor vrouwen. 

Mis deze gratis events niet! We kijken ernaar uit om je te zien!

De laatste barometer van vrouwelijk ondernemerschap in Brussel, gepubliceerd door Women in Business, de hub voor vrouwelijk ondernemerschap op hub.brussels, toont aan dat vrouwelijke ondernemers of zij die dat willen worden, te weinig weten over de beschikbare ondersteuning.

Vrouwen hebben een grote behoefte aan informatie en twijfelen meer dan mannen aan hun ondernemersvaardigheden. En omdat één dag (8 maart) niet genoeg is om de vele vormen van ondersteuning die in Brussel beschikbaar zijn onder de aandacht te brengen, heeft hub.brussels besloten om een hele maand aan dit thema te wijden.